diumenge, d’octubre 08, 2006

El partit més extraordinari


Quedi dit primer de tot que el partit més extraordinari no vol dir que sigui el partit més important del cap de setmana. El partit més important ha de ser el Terrassa-Lleida que es disputarà a partir de les 16:30 i que ha de significar la consolidació de les victòries de la Unió després del decebedor inici de competició.

En canvi, considerant que extraordinari vol dir "fora del que és ordinari" cal considerar el gran partit entre les seleccions NACIONALS (i a qui no li agradi que s'hi posi fulles, eh Boadella?) de Catalunya i Euskadi.

Un partit envoltat de polèmica per culpa d'una jutgessa que no tenia cap més feina (i això que hi ha decisions judicials que s'endarrereixen 4 o 5 anys!!) que prohibir l'anunci del partit perquè hi sortien nens. Esperem que també prohibeixi, per coherència seva, els anuncis dels patès La Piara, Matel, Famosa i qualsevol altra campanya publicitària on surtin menors. En casos així és on demostra la vericitat del que representa l'anunci, els espanyols no ens deixen jugar. És la realitat.

Una altra cosa que no entenc és perquè cony les seleccions han de sortir amb una pancarta "per la pau". Ni que fóssim dos barris de Cisjordània! Hem de sortir amb una pancarta per reivindicar les seleccions nacionals, les altres coses són foteses. Aquest partit no el juguem ni per reivindicar la pau d'Euskadi ni per reivindicar que el cap de llista del Partit de la Ciutadania sigui una dona i surti ella despullada als cartells electorals.

Els bascos en saben més d'aquestes coses i ells sí que ja saben a què vénen! L'entrenador basc José Ángel Iribar havia dit que no entenia per què la reivindicació no es podia fer des de la gespa del Camp Nou. El cas és que la pancarta que portaran els jugadors d'ambdues seleccions quan surtin demà al terreny de joc portarà el lema 'Junts per la pau'. Per als jugadors i el cos tècnic bascos un missatge de pau no n'ha d'excloure un altre de diferent: el de reivindicació de les seleccions. És per això que els jugadors es plantegen de sortir demà al camp amb una altra pancarta que demani l'oficialitat de les seleccions esportives.

Visca Euskadi i Gora Catalunya! ... i gràcies Suècia...