dimecres, d’octubre 25, 2006

El talp


Avui, el que direm aquí és completament secret i m'ho ha dit un espia. Així que no en facin gaire difusió.

Un/a talp/a (per acontentar als d'ICVEUAIHJDSKOFG) que està dins del PSC (sí, sí! dic PSC i no pas PSE ni PSOE ni PSZ, és dels pocs que creu que el partit socialista és català encara!) m'explica que tota la situació que quedarà després de Tots Sants està més controlada que un independentista en un fitxer del juez Garzón.

Això del Pepe Montilla ja esta pactat de fa dies. Es veu que quan el Mas va estar aquelles famoses set hores menjant-se una patata (!!) a la Moncloa li va dir al Zapatero: "José Luis, posa-hi algú al qual jo li pugui guanyar les eleccions per golejada". I el Zapatero amb el talante li va contestar "Aprovaré el estatuto que salga del parlamento..." ai no! això no era... és que quan penso amb el Zapa sempre em ve al cap aquesta frase.

"T'hi posaré el xarnego aquell" va contestar el ZP (en castellà suposo). Aleshores el Mas se li va posar la laca del tupè de punta, va agafar l'esporgadora i digué "Porta, José Luis, que et retallo l'estatut tot el que convingui". I au! vinga! els dos amiguets es van posar a jugar amb l'estatut patim-patam... i ara retallo lo de les seleccions esportives... crac-crac... i ara retallem lo de l'aeroport... i ara retallem les competències d'immigració... i ens va quedar l'estatutet més desfet que les catenàries de RENFE.

Així que... per molt que votem i votarem amb castanyes i moniates, tindrem govern de CYU amb el PSOE. David MAdí de cap de TV3 i Carme Chacón a Benestar Social. Au! Aneu apuntant!

P.D: I PP Montilla? PP Montilla director general de política lingüística. Tot plegat...

4 comentaris:

xavi ha dit...

Joder, ho veieu fomut, eh? Ja comenceu a delirar...

Babunski ha dit...

Vols dir que no és el que hi ha?

miki ha dit...

Vols dir que va anar aixi? aixo es porta dient molt temps, pero ja la ultima volta de rosca es que fiquin el candidat per perdre expresament, hem sembla que això s'apropa a la teoria de la conspiración del 11-M.

Encara que bueno el fets suposo que et donaran la raó per que m¡haure de tragar al mas vulgui o no vulgui, ja sigui recolzat per el PSC o si no hagues enteniment, per ERC no?

Babunski ha dit...

Home... sinó dis-me com és que el Mas va poder aprovar aquest estatut de merda que ell mateix diu que està obsolet a canvi de res. Alguna cosa hi ha d'haver entre mig, no? O és tan fàcil que un polític com el Mas es vengui per no res a MAdrid?