dissabte, d’octubre 14, 2006

Humanament comprensible


Miri senyor (o senyora) lector (o lectora), avui li recomano un exercici per tal de treure's aquest stress que vostè porta a sobre i no sap què fer per cremar tota aquesta adrenalina que porta a sobre.

Miri, vostè va pel carrer i es troba l'intel·lectual Ivan Tubau qui li diu “la nación catalana me suda la polla por arriba y por abajo, que se metan Catalunya por el puto culo. A ver si les explota dentro”, doncs sense pensar-s'ho gaire (no fos cas que digui més bestieses) li clava un bon mastegot. I si el senyor intel·lectual li recrimina alguna cosa vostè li diu que la seva acció ha estat humanament comprensible. Aaaaaaaaah, que bé m'he quedat!

Continua el seu passeig i ara es troba a PP Piqué i el noi de Vilanova li solta que “El franquismo no era un régimen fascista; era un autoritarismo de derechas”, doncs no es talli! Clatellada i no passa res, ell mateix reconeixerà que ho ha fet de forma humanament comprensible.

Patim, patam i ara es troba al súperperiodista i eurodiputat Luis Herrero. El gran Luis amb unes ganes terribles d'establir conversa amb vostè li aboca el següent “Cataluña tiene la democracia de peor calidad de todo el territorio nacional y europeo”. No es preocupi! Que s'ha sentit ofès? L'agafa, li fot una plantofada i a córrer. La seva reacció ha estat humanament comprensible.

I si en aquest bonic passeig es troba altres personatges del tarannà de Ángel Acebes, Eduardo Zaplana, Miguel Ángel Rodríguez, Isabel Sansebastián, Alberto Boadella, Arcadio Espada, Francisco Caja, Francisco de Carreras, Gotzone Mora, Manuel Fraga o a Monseñor Cañizares... no tingui cap mirament. Ells són els primers que saben que aquestes reaccions les tenim i que són humanament comprensibles.

Gràcies PP Piqué per aquest comentari. Espero que et posin a la presó per justificar la violència i apliquin a tu i als teus amics la llei de partits i us il·legalitzin d'una vegada. Hala! El que acabo de dir comparat amb tot el que dieu vosaltres és humanament comprensible.