dissabte, d’octubre 14, 2006

Josep Antoni Duran i Barcelona


Avui, amic lector (o lectora) farem un joc de caire intel·lectual. Però intel·lectual dels de veritat, no d'aquell intel·lectualisme que diuen que Cataluña les suda la polla.

Es tracta del bonic joc Adivini qui ha dit això! Viscaaaa! Comença el concurs.

La frase en qüestió és: "A Catalunya no li cal selecció nacional perquè ja té el Barça que la representa". Bonica frase, no? Doncs vinga, a veure si encerta quina ment lluent i brillant (això és una pista) digué aquesta carcamalada.

Qui ho ha dit? Samuel Eto'o? No home (i dona) no! Si hagués estat aquest individu l'hagués dit en castellà.

Joan Laporta? Nooooo! Està preocupat en fer números per solidaritzar-se amb qualsevol causa que no tingui res a veure amb Catalunya.

Alejandro Echevarría? I ara! Aquest està alicatant el Valle de los Caidos.

PP Montilla? Ui! I ara! Com se li acut pensar a vostè que el Montilla pugui dir una oració en català amb 3 verbs i un pronom feble!

El PP Piqué? Taaaaaaaaampoc! Està recollint tots els encíams i tomates que li tiren per muntar una paradeta al peu de carretera per quan surten els pixapins de casa i vendre'ls les verduretes.

Oooooooooh! S'ha acabat el temps! L'autor de la frase fou Josep Antoni Duran i Lleida. Aquest senyor sense un pèl de tonto nat a Alcampell (Franja de Ponent) i despatx professional a Lleida (Franja de Catalunya) però despatx polític al Pont Aeri Barcelona-Madrid. Un home en principi poc sospitós de centralisme però que confon Barcelona amb Catalunya. Quin ressentit (o renegat) de la seva terra, no?

Si aquest senyor representa una part important de CYU estem ben arreglats. Amb afirmacions com aquesta ja ens podem pensar quin tipus de govern ens espera als lleidatans.

El Barça que representi casa seva que prou feina té i als demés catalans que ens representi la nostra selecció, que és el que toca!

P.D: Aquest mateix individu en les mateixes declaracions va afirmar que no es fotografiaria mai amb una estelada. No deu fer servir el google aquest bon home.