dijous, d’octubre 12, 2006

L'ampolla d'aigua


Diuen (i dic diuen perquè el que diré ara no ho diré jo sinó que ho diuen ells) que ahir en una població anomenada Martorell van anar uns senyors demòcrates i constitucionals a fer una xerradeta sobre temes constitucionals.

Aquestes bones gents anomenades Angel Acebes Paniagua i Josep Piqué eren esperats per o bé 40 persones o bé 100 energúmens (depèn del grau de constitucionalitat dels ells que dic abans). Amb aquestes dades concloc que la Guàrdia Urbana de Barcelona que recompta manifestacions també està a Martorell, ja que són els únic matemàtics capaços de fer una estimació amb un marge d'error del 150%.

El constitucional i no-nacionalista Angel Acebes (i) Paniagua amb tota la bona voluntat del món i com sempre amb l'ànim de mantenir ben informada la població es disposava a donar lliçons magistrals del tipus Existeixen dues vies d'investigació o És absolutament clar i evident que l'organització terrorista ETA estava cercant un atemptat que tingués una gran repercussió, que generés dolor, que generés por, amb una gran nombre de víctimes i, com he insistit durant aquests dies, ETA permanentment estava, en aquest moment precís, buscant aquest objectiu. Per tant, em sembla absolutament intolerable qualsevol tipus d'intoxicació que vagi dirigit per part de miserables a desviar l'objectiu i els responsables d'aquesta tragèdia i d'aquest drama o El partido entre Catalunya y Euskadi es un acto contra España y encima, a favor de un terrorista. I és clar, amb tanta intel·lectualitat només comparable amb la de Francisco de Carreras, Alberto Boadella o Arcadio Espada és normal que hagués gent esperant-lo. Uf! Quanta intel·lectualitat junta... estic corglaçat, esmaperdut i bocabadat! Ooooooooh!

I resulta que una d'aquesta gent (és a dir l'1% o bé el 2,5% del total d'assistents segons les diferents fonts) li va llençar una ampolla d'aigua. I au, ja tenim el ciri muntat. I si el pobre concentrat es pensava que l'Acebes tenia sed? I si era pel PP Piqué? I si era una reivindicació del Agua para todos? I si era de Marinadorciudaddevacacionesdígame?

Quin merder per una ampolla d'aigua! Senyors del PP, els proposo una cosa. M'ofereixo a posar-me davant d'un congrés seu amb milions de militants davant meu i dir tot el que penso de vostès durant hores i hores, aleshores vostès a canvi em tiren ampolles d'aigua... però que a gust que m'hauré quedat!!! I tot plegat hauré fet el mateix que fan vostès. No m'extranya al final que el Piqué digui frases com "hem vist ciutadans normals que ens donen suport"... és que el que es diu normal no es pot ser si es vota al PP.

Encara no entenc com només tiren ampolles...

9 comentaris:

KANDISKY ha dit...

Un tufillo fascista se huele en el artículo, y habla de intoxicación, seguro que de esto sabes mucho porque todo el artículo es pura intoxicación informativa.

Te suena esta parte de la declaración de la “Comisión Internacional de los derechos humanos”

PERSUADIDOS que el derecho a la libertad de expresión es esencial para el desarrollo del conocimiento y del entendimiento entre los pueblos, que conducirá a una verdadera comprensión y cooperación entre las naciones del hemisferio;

CONVENCIDOS que cuando se obstaculiza el libre debate de ideas y opiniones se limita la libertad de expresión y el efectivo desarrollo del proceso democrático;

Y no pido disculpas por utilizar el castellano idioma propio de muchos ciudadanos catalanes (o no somos catalanes)

Un saludo

Babunski ha dit...

Sí, sí... tu ves-me dient feixista a mi... jajajaja.

Em feu gràcia els peperos españolistes intel·lectuals, us ompliu la boca de llibertat d'expressió i després quan surt el pobre Carod a les españes li dieu de tot i no el deixeu parlar.

Si és que els que som catalans de veritat aguantem massa coses... abans de dir res mireu-vos a vosaltres mateixos. Potser se us cau la cara de vergonya.

KANDISKY ha dit...

“Preguntarse qué es, en qué consiste determinado fenómeno es investigar sobre el lenguaje. El porqué nos coloca en el plano de la metaciencia. El para qué, en el de la tecnología. Y el cómo en el de la ciencia”.

En definitiva el que creas que me ofendes al llamarme “intelectual”, me parece que dice mucho de cómo eres tu y cual tu ideóloga
Un saludo y no te pongas nervio, debatir y dialogar no es malo

croatcatala ha dit...

Però d'on ha sortit aquest pallasso? Ha dit dues frases seguides amb una mica de sentit?

No l'ofens a l'anomenar-lo 'intel·lectual', crec que el sobrevalores.

Miki ha dit...

Ferran a risc que hem diguis feixista o qualsevol cosa, cosa que tambe hem diuen aqui a barna, pero a la inversa els pperos que hem consideren un extremista català i tambe hem diuen els nacionalistes radicals.

Agressió es tant pegar, com llançar un objecte que podria fer mal, per tant les dues coses son condenables. No entenc als del PP al no condenar l'agressió del seu dirigent, com no entenc els que no condenin que es llanci una botella d'aigua i es tiri a terra a un vell.

Les dos son fets que no s'haurien de donar mai, pero mentre els dos bandols per mi massa extrems no siguin capaços d'autocriticar-se, això anirà de mal amb pitjor.


i que es això de ser catala de veritat? per curiositat

Babunski ha dit...

Si jo no poso en dubte pas que no s'hagin de condemnar les agressions. El que poso en dubte que existeixin aquestes agressions!

I una segona cosa, les agressions poden ser físiques i verbals. Una agressió física és violència i una agressió verbal genera violència.

On ho posa lo de ser català de veritat?

Miki ha dit...

aqui fiques lo de catala

"Si és que els que som catalans de veritat aguantem massa coses... abans de dir res mireu-vos a vosaltres mateixos. Potser se us cau la cara de vergonya. "

i sobre les agresions jo vaig veure un home que el tiraven a terra, no el pegaven, l'empenyien per que els hi estava dient alguna cosa i com era gran el van fotre a terra.

i la agressió verbal, tambe ho es , i es lo que fan molts politics i el que feien els que esperaven als del pp per abutxejar-los.
Amb això sincerament crec que tothom es lliure de expressar la opinió als politics com ells ens fan a nosaltres, pero s'ha de ser mes llest i no caure a les seves tretes, que els vols cridar? prefecte separa't cridar-los i dis-los-hi de tot, pero sense que te puguin acusar d'agredir-los, que aixi tindran excusa de que els maltractem.

Babunski ha dit...

Es a dir, segons tu hem d'aguantar les agressions verbals dels peperos i nosaltres no tenim la suficient llibertat per anar-los a increpar? És que ja està bé que els catalans siguem tan rucs!
I moltes d'aquestres agressions se les inventen els mateixos del PP... a RAC1 va trucar un munt de gent que estava allà el dia dels fets i ningú va veure res. Com és això? Per això la metàfora de l'ampolla de l'aigua.
I un català de veritat és aquell qui defensa la nació, la llengua i la cultura catalana. Per mi el Piqué no és un català de veritat. Hem de ser clars, avui en dia per ser català cal estar en contra de Madrid per definició... i ell no ho està pas, ans al contrari, està més per les españes que no pas per Catalunya.

Anònim ha dit...

miley cyrus nude miley cyrus nude miley cyrus nude