dijous, d’octubre 12, 2006

Muhammed Albiol


Ueeeeeeeeee! Avui estem al Martorell Arena.... quin ambient!
A la meva dreta (però que molt i molt a la dreta), Javier García Albiol "Muhammed-Albí" el noi de Badalona! Ueeeeeeeeee! I a la meva esquerra, el senyor concentrat de Martorell! Ueeeeeeee!!

El pabelló ple de gom a gom. Per una banda constitucionalistes, no-nacionalistes i intel·lectuals com PP Piqué o Acebes Paniagua acompanyats per un seguici de simpatitzants portats en autocar per assistir al combat i a una "degustación de productos típicos de la zona y de regalo un lote de tupper-wares". A l'altra banda del pabelló uns 40 o 100 concentrats (segons la Guàrdia Urbana) fent ambient abans del combat. Mentrestant un constitucionalista-no-nacionalista-intel·lectual arrenca una pancarta en favor del concentrat de Martorell.

Arriba el gran moment. Goooooong! Comença el combat! Muhammed-Albí li fot una plantofada al concentrat de Martorell que el deixa en KO.

Sorpresa general. Un concentrat que increpava el contrincant és expulsat per PP Montilla que afirma que no es pot increpar al contricant. Montilla no ha estat mai en un camp de futbol.

La premsa esportiva constitucionalista-no-nacionalista-intel·lectual afirma que el combat no va ser net, que no pot increpar-se al rival i que al ring de combat els aficionats del concentrat de Martorell van tirar ous, encíam, aigua, taronges, safranòries, tomates, àpits, bledes, cols, bròquils, aubergínies, pebrots, carxofes i una bossa sencera de productes del Super Verd. La premsa no va captar en cap moment cap foto amb tot aquest repertori de dieta mediterrània.

Mentrestant, el concentrat de Martorell continuava en KO tècnic i Muhammed-Albí s'erigia com el líder del combat.

P.D: La política és aquell esport on es presenten molts partits però només insulta, difama i agredeix el PP.