diumenge, d’octubre 29, 2006

Sabino i Maite, ciudadanos


Comença el gran espectacle del circ! Els pallassos i bufons comandats per Albert Boadella arriben a Lleida en plena campanya electoral a repartir castanyes (reals i metafòriques) i moscatell (si els en queda perquè dóna la sensació que se l'han begut ells).

Divendres dia 27 d'octubre a la rambla de l'Escorxador (ja ho podien haver fet a dins) fou la presentació en societat del súper partit intel·lectual Ciudadanos No Nacionalistas (Catalanes claro! porque nacionalistas españoles sí lo somos). Davant de 100 persones que es van congregar per l'espectacle (preocupant! poden treure 100 vots a Lleida, a mi no em deixa dormir tranquil) el ressentit i renegat Sabino Méndez (ex-Troglodita del Loquillo) va fer el seu discurs habitual contra la Generelitat, simplement perquè mai li donaven subvencions. Sempre girant sobre el mateix, que ell per composar en castellà no ha tingut ajudes. Doncs bé, jo li diria que això és la Generalitat de Catalunya i no la Junta de Andalucía. Si vol demanar ajudes per cantar en castellà, té l'oportunitat de demanar-les a Asturies, Andalusia, Aragó, Castella Lleó, Castella la Manxa, la Rioja, Murcia, Canarias, Extremadura, Cantabria... però ja és casualitat... les ha d'anar a demanar a la Generalitat de Catalunya. Vaja home!

Continuant amb l'espectacle musical, l'alma mater del circ (ai! partit vull dir) a Lleida, la senyora Maria Teresa Noya va oferir un recital de cançons que tan bé ella sap cantar des de ben petita. Es notava a faltar l'ajuda d'algun familiar seu proper a la guitarra. També, aquesta senyora ens oferí perles en el seu discurs del tipus "los independentistas de ERC son unos cafres" o "las selecciones catalanas son una auténtica chorrada".

Doncs jo, per curiositat filosófico-filològica, com sóc independentista i com sóc d'ERC he decidit buscar què vol dir cafre, perquè ja que ho he de ser doncs val més saber-ho.

Cafre: 1) Relativo a Cafrería, antigua región del sudeste de África. 2) Que se comporta con violencia y crueldad. 3) Que es tosco y zafio.

I ara he de decidir quina de les 3 definicions s'atança més a mi. Suposo que com la senyora en qüestió és d'un nivell intel·lectual abrumador i deu saber molt de tot, m'acaba de fer saber que els independentistes tenim origen africà. Ara ho entenc tot! Quina mania en reclamar seleccions catalanes si ja en tenim d'angolenyes, botswaneses o moçambiquenyes!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

preocupant que l'han votat uns quants mes!

Babunski ha dit...

Per sort, al que és la Catalunya-Catalunya de veritat no han arribat ni a l'1% dels vots. A Alguaire han tingut només 4 vots i a Rupit-Pruït ni un.

On han aconseguit vots? Doncs a Castefa, Badia, Barbarà, Santa Coloma, Sardañola, Cornejà... i encara es queixen els de Barcelona que el seu vot val menys que el dels de Lleida... doncs sort d'això!!!

pepet ha dit...

per cert...el dibuixant d'aquesta vinyeta de l'e-noticies, l'òscar, és un gran lleidata.