diumenge, de novembre 19, 2006

El Caudillo dels Països Catalans


Avui amics (i amigues, i no amics i no amigues) no sóc jo qui escriu aquest post... uuuuuuuuuuuh... avui sóc l'Iker Jiménez... uuuuuuuuuh (això és per fer por, eh?) i estem en un programa especial de Milenio 3. Uuuuuuh... tapint-se fins dalt del cap que fa molta por el capítol d'avui... uuuuuuuhh.
A la confluència de la rambla Corregidor Escofet amb l'avinguda de Balàfia i el carrer de Vic havia una plaça molt boniqueta amb una rotonda molt redoneta que de cop i volta ha desaparegut... ooooooh! Aquesta plaça es deia Plaça dels Països Catalans (quin nom més bonic i entranyables per una plaça tota enjardinadeta).
I de cop i volta, la plaça va desaparéixer... oooooooh! Sí, sí... i l'equip de Milenio 3 ho està investigant.
El primer que va passar és que la gran quantitat de plantes i flors que es van plantar en aquesta plaça es van deixar morir. Alguna dimensió desconeguda? Algun afer parapsicològic? Alguna visita alienígena? (i entenem com alienígena un extraterrestre i no pas a Alberto Rivera ni amics seus). On està Mercè Rivadulla regidora de medi ambient i sostenibilitat i multiculturalitat i ecosocialisme? Està ocupada perquè no pot abarcar el 50% dels càrrecs que té ICV a Lleida? I sabent que l'altre 50% dels càrrecs els té el seu marit, no poden compartir més les tasques? O la paritat consisteix que entre una mateixa família ocupin tots els càrrecs? Uuuuuuuh (aquest uuuh és de fantasma).
I l'afer més extrany ja fa més d'un mes que dura. La plaça dels Països Catalans s'ha convertit en la Plaza del Caudillo... uuuuuuh. Alguna ment brillant ha empegat un adhesiu on posa ben gran "Plaza del Caudillo" damunt del rètol del nom original de la plaça. I com que la plaça deu estar desapareguda en una porta dimensional, cap brigada de l'ajuntament s'ha dignat a retirar aquest cartell.
I no posem en dubte l'eficàcia de les brigades d'Àngel Ros en la neteja. Quan apareix alguna pintada en el monument franquista que tenim a la plaça Cervantes desapareix en menys d'un dia, en canvi l'adhesiu aquest continua i continua i continua estant... estem arribant al final de la investigació?