diumenge, de novembre 05, 2006

Visca Baltasar María Carlos de Casanova Habsburg-Lothringen


Nononono... no es pensi que aquest títol és un crit de suport al futur nou hereu de la Corno Austro-Húngara. Tampoc es tracta d'un blog propagandístic sobre la importància del Partit Carlista en la nostra política.

Senyors, senyores... aquest individu de nom tan estrambòtic com les patilles de Pernando Barrena és el personatge que ocupava la setena posició en la candidatura de Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía de Lleida. Aquest senyor, juntament amb altres elements de friquisme de la seva candidatura van obtenir 1.748 vots i l'Albert(o) Rivera en va aconseguir 89.567... cal estar contents.

L'altre dia deien que "lluitarien pel bilingüisme". I que content em vaig posar!! Per fi algú que parla amb propietat al nostre país-regió-nació-comunitat. Per fi!

Lluitar pel bilingüisme vol dir que propugnaran que Catalunya tingui tants canals de televisió en català com en castellà. Vol dir que quan anirem al cine podrem triar tantes pel·lícules en català com en castellà. Vol dir que a les botigues no ens atendran només en castellà. Vol dir que els cambrers dels bars de barcelona m'entendran perfectament quan demani un entrepà o un cafè amb gel... vés per on que encara serem amics amb aquests CIUdadanos (ui! se m'han escapat les majúscules).

Visca Antonio Robles, visca Albert(o) Rivera i visca Baltasar María Carlos de Casanova Habsburg-Lothringen!!!!

6 comentaris:

croatcatala ha dit...

T'has oblidat de dir "Viva Pepe Montilla", candidat del teu partit a la presidència de la Generalitat.

Babunski ha dit...

Jo no ho diré pas. I no em facis parlar més del compte...

Avi_Siset ha dit...

Estic indignat, el meu vot ha servit per que un tal Montilla, català i catalanista a totes totes, sigui el president dels catalans. INDIGNAT

Babunski ha dit...

A mi també m'ha fet ràbia. No pas per un govern tripartit sinó pel perfil ideològic del Pep Montill, és un tio que mostra la catalanitat que l'Albert(o) Rivera... per cert, què farà MOntill quan vegi que el que pensa ell està més aprop de Ciudadanos que d'Esquerra?
De totes formes tinc més confiança en Esquerra amb un govern amb el PSZ que no pas quan CIU governava amb el PP.

Avi_Siset ha dit...

El dirigent de Ciudadanos que va dir que Catalunya 'em sua la polla' va ser expedientat per assetjar sexualment a alumnes de l'Autònoma.

Els dirigents de Ciudadanos-Ciutadans de Catalunya són un ramillete de freaks. No descobrim la sopa d'all. Dissabte estaven d'allò més exultants després d'haver omplert fins dalt el Palau de la Música. Segons confessava un dirigent ciutadà a alguns periodistes presents, van triar fer l'acte al Palau a proposta d'Albert Boadella perquè 'és un temple del nacionalisme català'. Per 'tocar els collons als pujolistes i als d'Esquerra' va dir textualment. Quin nivell. Boadella, per cert, no va ser present a l'acte i va despatxar la seva absència enviant una salutació escrita que va resultar ser la mateixa que va llegir en la presentació de Ciudadanos al teatre Tívoli al mes de març. Quin farsant. Quin dropo.

Però el bo i millor van ser les intervencions de la cúpula del partit lerrouxista i els seus líders espirituals. D'entre elles va destacar la d'Ivan Tubau que, en un clar intent de cridar l'atenció, va repetir les paraules de Pepe Rubianes a TV3. Tots els busotaires recordaran que en ple debat de l'Estatut i davant l'ofensiva del front mediàtic del PP, Rubianes, a preguntes de què li semblava la unitat d'Espanya va respondre que 'li suava la polla'. Tubau, el molt notes , va repetir aquestes afirmacions de l'actor canviant Espanya per Catalunya. L'única diferència: Rubianes i Albert Om van haver d'anar a judici i a Tubau li sortirà gratis. Així és l'oasi català.

El ciutadà Tubau és un personatge amb un currículum ben peculiar. Va començar vinculat al cine porno escrivint guions i dirigint algun curtmetratge d'aquest gènere. Anys més tard va aconseguir plaça de professor de redacció periodística de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) on avui és catedràtic de periodisme cultural i alhora articulista de El Mundo, entre altres. A tots els sidrals d'exaltació espanyolista que hi han hagut els darrers anys a la universitat hi ha estat present encarant-se violentament amb estudiants que protestaven per la presència de Vidal-Quadras i Jon Juaristi a la UB (desembre de 1999) o Fernando Savater i
Goztone Mora (2003) també a la Central.

Però Tubau, a més del seu caràcter violent i exaltat, és conegut a la seva universitat pels capítols d'assetjament sexual a alumnes que ha protagonitzat. Un dels mes sonats va succeir el 1993 quan a mitja classe de redacció periodística va callar en sec i es va quedar mirant una alumna tot dient-li en veu alta 'no puedo concentrarme viendo tu cara porque tienes pinta de chuparla tan bien...'. Els alumnes presents en aquella aula ho recorden molt bé. D'aquella promoció n'han sortit coneguts periodistes de TV3, caps de premsa o redactors de diaris que no obliden aquella escena tan desagradable. La vexació de Tubau es va saldar amb un expedient que finalment no el va arribar a inhabilitar. Per això potser va continuar tirant la canya de manera vil a diverses alumnes, fet que va motivar altres expedients tot i que cap alumna va atrevir-se a portar-lo a la justícia ordinària i, tot plegat, també li ha sortit gratis.

Així són els liders de Ciudadanos. No ens estranya doncs que a Tubau, de tan calent que va, li suï la polla. Quin pocavergonya.

AQUESTA "GENT" HA ENTRAT AL PARLAMENT DE CATALUNYA. FEU CÒRRER AQUEST MAIL PQ ES VEGI QUINA ÉS REALMENT LA CARETA D'AQUEST PARTIT, ON S'HI AMAGA L'EXTREMA DRETA MÉS RANCIA ESPANYOLISTA!!

Babunski ha dit...

Sí, sí, la història del Tubau la coneixia però no en tan detall. Sobretot perquè quan va passar jo era estudiant a la UAB també i ho recordo.
El diputat que anava de 3 per BArcelona és un que es diu Antonio Robres, que té un currículum que fa por també. Des de la CADECA al Foro BAbel i un munt de grupuscles anticatalanistes. Aquest és perillós perquè ha entrat al Parlament.
I la que mou el cotarro a Lleida, és una que es diu MAite Nolla que és una ressentida i renegada (de fet com el BOadella)... et diré que la conec personalment.
Però bé, si tot l'anticatalanisme que es mou per CAtalunya representen només 80.000 vots doncs ja se'ls poden posar on els hi càpiguin.