dissabte, de desembre 30, 2006

Boira


"La boira fa que perdin l'avió tres mil persones a Girona
En 48 hores s'han anul·lat 24 vols a l'aeroport gironí per mala visibilitat El sistema de seguretat no permet que s'enlairin naus si el camp de visió no arriba a 800 metres."
Amic (i amiga) lector (i lectora), tot això que he escrit a les línies que estan per sobre d'aquesta no ho he escrit jo. Ho han escrit uns senyors (i senyores) que en saben molt i que són redactors (i redactores) del diari AVUI.
Amb això no vull dir que estigui mal escrit. Jo no sóc ningú (ni ninguna) per dir que aquests (i aquestes) periodistes escriuen malament. De fet crec que escriuen molt bé. A mi el que em fa gràcia és la notícia. Quan aquest matí ho he llegit a la primera plana del diari m'he posat a riure i encara no he parat ara. Ni una roda de premsa de Frank Rijaard, Montserrat Tura i Albert Pla junts em podrien fer deixar de riure.
I vostès (vostè masculí i vostè femení) es preguntarà per què ric tant, no? Si no s'ho pregunta faci el petit esforç de preguntar-s'ho sisplau. Gràcies. Intentaré donar-li una resposta.
Primer de tot confiem en la bona voluntat dels treballadors (i treballadores) de l'Aeroport de Girona i suposem que no han volgut gastar una broma a 3.600 passatgers (i passatgeres) dient-los que els avions no poden enlairar-se per la boira i la mala visibilitat...
I segon de tot, suposem que la cosa sigui certa... que si hi ha boira i problemes de visibilitat els avions no poden enlairar-se per vagi vostè a saber quina llei física.
I tercer de tot i conclusió.... suposant que els dos supòsits anteriors són certs jo em pregunto QUI VA TENIR LA MENT BRILLANT DE PLANIFICAR LA CONSTRUCCIÓ D'UN AEROPORT A ALGUAIRE??? Un senyor que enlloc d'ulls i orelles té trompetes i antenes i és de color verd i aleshores no sap que a Alguaire hi ha una miqueteeeeeeeeeeeeeta de boira? O és que al desembre i al gener l'aeroport deixarà de funcionar per poder ampliar la ZEPA o donar concessions de vols a Air-Madrit?

2 comentaris:

sueps ha dit...

bona pensada! suposo que com als demes, los (i les) que van presentar la brillant idea no van pensar en est factor.
Nya 2 possibilitats, que ho van pensar a l'estiu.. i no hi havia est problema, o no han passat mai una setmana,com a minim,als voltants de Lleida a l'hivern, agon no se veu lo sol ni per mal de morir.
;) encara que primer.. jo vull veure lo aeroport construït, i despues ia discutirem aixo de la segallosa en la calma...

Babunski ha dit...

Jajajaj... ja me veig los avions amb sistemes supersònics per esquivar la bòria!