dimarts, de desembre 12, 2006

Quina pena que em fan! Pobra gent!


Avui, senyors (i senyores) lectors (i lectores) m'he passat tot el dia desitjant trobar-me un d'aquells romanesosalbanokosovarslituans que venen paquets de kleenex pels semàfors. No havia manera de parar de plorar i plorar i vinga a plorar. Els senyors de Murcia haguessin regat centenars de milions de camps de golfs amb les meves llàgrimes.

I què ha passat perquè un humil servidor pateixi aquest atac de pena tan gran? Una notícia publicada avui a la premsa afirmava que "Les estacions d'esquí han deixat de guanyar 10 milions d'euros per culpa de la falta de neu". Aiiiiiiiiiiii! Quina peneta cada cop que hi penso... buaaaaa! No puc reprimir-me... buaaaaaaa...

Cada cop que penso amb els senyors propietaris de les estacions d'esquí... pobra gent! Quants diners que no han pogut guanyar... i ara sense aquests diners no podran comprar terrenys per fer pistes i baixadors per a pijos... buaaaaa! Ni podran fer malbé la muntanya edificant hotels perquè famílies amb penúries econòmiques hi puguin anar a passar el cap de setmana... buaaaa... no podran comprar tinents d'alcalde d'urbanisme per requalificar terrenys i poder embrutar el paisatge contruint milers de milions de xalets de postal suïssa a la Vall Fosca o a Baquèira i així fer malbé el poc Pirineu que ens queda a a Lleida.. buaaaaaaaa! Això és més trist que un funeral amb Leonard Cohen i Jose Montilla...

Aquest pont estava mig país pendent de si nevava o no. Semblava com si el món s'hagués d'acabar. Oh! Què farem pel pont de la Puríssima si no podem esquiar? Els pixapins són una forma de vida intel·ligent o només són una forma de vida? Saben que es poden fer més coses a l'hivern, a part de baixar muntanyes lliscants embotits dins d'unes granotes fosforescents?

4 comentaris:

almak ha dit...

Quanta raó tens!!!
Es increïble com es preocupen dels empresaris d'aquest sector! D'aquest i del del cava!
En canvi, si no plou i per aixo no es venen paraigües, ningú es plany pels pobres fabricants de paraigues que en vendran menys! O si encara no fa fred, ningú es preocupa dels fabricants d'abrics, de jerseis, de radiadors, de calderes, ni dels botiguers que vénen tot això, ni dels instal.ladors... aspavil!
La Marató de TV3 l'any que vé la poden dedicar als pobres propietaris d'estacions d'esquí, potser farien rècord de recaptació i tot...

R10 ha dit...

I el pobre que té un petit negoci de lloguer d'esquis o una fonda o un bar....Aquests que els parteixi un llamp !!!!! De què ha de viure la gent de la Vall d'Aran ? Podriem convertir tota la comarca en un parc natural i desportar-ne el habitants !!!! Que anessin tots a viure a Lleida ciutat, així pujarien els preus dels pisos i tindrieu un altre motiu per plorar!!!!!
Estic segur de que si aquests dies només s'hagués parlat dels pobres botiguers (que també se n'ha parlat debatent de si haurien de retrassar les rebaixes) hagessiu plorat dient que ningú parla del pirineu!!!!!! La qüestió plorar !!!!!

Babunski ha dit...

Doncs res home, convertim el Pirineu lleidatà en el Benidorm de muntanya i la Vall Fosca en Marinadorciudaddevacacionesdigame.

Anònim ha dit...

uix qin tema!!

subvencíons? no, per estricta moralitat, estic d'acord amb vosaltres..

concepte? Totalment a favor. Si volem equilibri territorial, si volem visitants (que deixin calers), si volem inversions, en definitiva, sino volem que ens passi el que el blogger lo lleidatà es queixa en aquest mateix blog (que sino tenim consellers, que si fa o no fred a lleida pq a bcn si o no ) doncs hem de dir sí a totes aquestes iniciatives i més...

pató
fullmoonthe