dijous, de febrer 01, 2007

Alguaire city


Uf! Valgui'm Déu (i Buda, i Javhè, i Bramaputha i companyia)! De poc que no ens ha anat que els alguairencs ens convertim en la gent amb més poder que George Bush, Bill Gates i l'aparell del PSC junts...

Virgin Galactic, l'empresa que comercialitza viatges galàctics per altres planetes (perquè aquest sembla ser que ja el tenim més vist que un gol del Barça a TV3), va signar el divendres passat un acord amb l'empresa sueca Spaceport per tal d'instal·lar una base de llançament espacial de coets i altra maquinària cosmològica a Europa. Doncs molt bé... i a nosaltres què ens importa? es preguntaran... esperin que continuo al proper punt i apart.

El lloc que que han triat és l'aeroport de Kiruna, que és el que està situat més al nord de Suècia i que es veu, segons la gent que entèn en aquestes coses, que reuneix unes bones condicions geogràfiques. A més, des d'aquest indret, anteriorment ja s'havien realitzat llançaments de satèl·lits (contruïts a Ikea i amb música d'Abba?)... tot això és superinteressant, no? Esperin, esperin que no he acabat encara.

El que li dic jo ara és que el fet que hagin instal·lat això allà dalt als collons d'Andares és un bon descans! En cercles aeronàutics circulava dies enrera el rumor que la companyia del multimilionari Richard Branson havia estudiat com a plataforma de llançament espacial l'aeroport d'Alguaire!!!! Ostiqueta!!

Des de que es va anunciar la construcció de l'aeroport que tot Alguaire va ple de raons. Que si ara el POUM, que si la recusació de l'alcaldesa, que si la recusació del regidor d'Urbanisme i primer tinent d'acalde, que si ara amenacen a regidors... si Virgin arriba a triar l'aeroport d'Alguaire es convertiria en una espécie de Chicago de ponent... amb el Branson comprant-se un xalet a Tabac i sense ningú del poble poder sortir al carrer... i espereu, perquè a Alguaire encara queda i lo que te rondaré morena.

5 comentaris:

croat català ha dit...

Avui no parles de la Lorena?

miki ha dit...

Recoi pues sent sincers, lo que hagues donat de cuartos (segurament mal repartits) que ho haguessin fet aqui!!!!

I molts, i despres tot alguaire amb autovies enlloc de carrers!!!

Recoi!!!

I enlloc de pomes s'haguessin ficat tenderetes amb souvenirs de la lluna!!

Anònim ha dit...

No, no parlo de la Lorena!!!
Ja només em faltava que fes el saque d'honor en un partit del Lleida... collons... barrejar futbol amb mariconades com O.T,... on és vist això!

I Miki, que lo típic d'Alguaire són les figues... i no va en doble sentit, eh?

Anònim ha dit...

el tipic dálguaire no son les figues,les figues son de fraga .

Babunski ha dit...

I ara em diràs que la Fira de la Figa no es fa a Alguaire?