diumenge, de febrer 18, 2007

No pujaré mai a un Audi


Ara que està de moda això dels boicots, potser ja aniria sent hora que jo en comencés algun, no? És que avui en dia si un no fa un boicot no és ningú. Que si el boicot al cava català, que si el boicot a Alcampo, que si el boicot a Kelme... Doncs miri, jo en proposo un ara, boicot a Audi.

Sí, sí, sí... vostè no sap els efectes secundaris que té pujar en un Audi. No s'ho pot arribar ni a pensar! Això dels Audis és més inexplicable que la defensa que fa Joan laporta d'Eto'o enlloc d'Oleguer. Li explicaré els casos de dues persones que conec que per culpa de pujar en Audis s'han transformat d'una manera que ni el professor Sebastià Darbó ho podria explicar.

El primer cas és el del ciutadà Josep-Lluís C.R. (Cambrils, 1952). En Josep-Lluís era catalanista fins al moll de l'os. Tenia un discurs nacionalista molt bo amb una oratòria excel·lent. Era l'esperança del catalanisme polític. Doncs bé, de cop i volta li van posar un Audi a la porta de casa i... oooooooooooh! Ara predica expressions rares i inintel·ligibles com "catalanisme de pluja fina", "patriotisme social", "estem en fase prenacional"... ooooooh! Ningú s'explica com ha succeït aquesta transformació... Iker Jiménez i el seu equip de Milenio 3 encara estan investigant.

El segon cas és el del ciutadà Joan P.B. (Ripoll, 1966). En Joan era un home d'una dialèctica molt punyent. Amb un toc més agressiu que el Josep-Lluís defensava l'independentisme a Catalunya i era per molts el polític que necessitava Catalunya per poder plantar cara a Madriz. Un bon dia es va trobar un Audi, va pujar-hi i ooooooooh! En Joan va experimentar un engrandiment espectacular de gargantxó. Es va quedar amb la boca molt badada i s'anava empassant unes coses raríssimes com un Decret d'educació, una Llei de dependència, un avantprojecte de Llei d'adopcions, una llei del sòl, la llei del llibre, la llei de la competència... mentres que els sucs gàstrics li feien reaccions raríssimes a les seves cordes vocals evocant unes psicofonies semblants a Caaaaaaaarreeeeeeeeeeeteeeeeeeeeero.

Fixi's, fixi's què pot arribar a passar per culpa d'uns Audis, eh? Que fort, que fort! A veure si resultarà que Alberto Rivera, Rodríguez Ibarra, Angel Acebes o Francisco de Carreras abans no eren així i tot va ser culpa per pujar a un Audi? Joan Laporta també va pujar a un Audi un dia?

Jo per si de cas continuaré amb el meu cotxe no fos cas que els únics independentistes que quedin a Catalunya siguem el Carretero i jo. Actualment, l'independentisme sembla (o és) extraparlamentari.