dissabte, de març 10, 2007

Càrrecs avorrits


Quina alegria! No saben vostès la sort que tinc. Sóc l'home (i no dona) més afortunat (i no afortunada) del món. Els últims dies han anomenat uns nous càrrecs del govern aquest d'entesa-progrès-pluja-fina-patriotisme social-nogensmenys i m'he salvat. No he estat triat per ocupar cap càrrec!!! Quina sort he tingut! Si ho sap el paio aquell del puro de Sort fa estampetes amb la meva cara.

Sí, sí, sí.. cregui-s'ho... i si a vostè no li han donat cap càrrec consideri's també afortunat (o afortunada). Miri'n quins càrrecs havia a subhasta...

-Responsable de Projectes Transversals del Departament d'Acció Social. Uf! Imagini's que ens donen aquest càrrec... molt bé... i què fas? Projectar-te transversalment? Amb un càrrec així trobo que t'has de sentir més inútil que el règim del Ronaldinho.

- Coordinador d'Anàlisis Estratègica de Presidència. Aquest sembla important de càrrec. Això de coordinar unes anàlisis fa com una cosa seriosa... potser ara ens estem enfotent del càrrec i resulta que aquest coordinador treballa més que una bandera española a casa de l'Ángel Acebes.

- Responsable de Relacions Interregionals de la Vicepresidència. Quin mal de cap si m'anomenessin a mi per aquest càrrec. No sabria ni per on començar a reponsabilitzar o a relacionar o a interregionalitzar. Tindria menys futur que el Barça a la Champions jo en aquest càrrec.

-Director de l'Oficina de Promoció de la Pau i de Drets Humans d'Interior. Aquest fa bonic, com una mica d'oenagé gairebé. Però inscriure aquest càrrec al departament d'Interior és com portar a Arnaldo Otegi a la llotja del Bernabeu. Suposo que el director aquest no deu cobrar i deu treballar solidariàment, no?

- Cap de l'Oficina de Suport Tècnic i Territorial d'Educació. Doncs si que necessiten tècnics i gent de suport aquests d'Educació. I em pregunto, quina diferència salarial deu haver entre un cap d'oficina, un director d'oficina o un responsable? Qui és més, el cap, el director o el responsable? Això s'entèn menys que Willy Fogg donant la volta al món en rodalies RENFE.

I l'últim és el que té més tela:

-Responsable de Suport del Gabinet adscrit al Gabinet del Conseller del Departament d'Esconomia i Finances. Bestial, bestial!! El pobre home ( o dona) al qual li han assignat aquest càrrec ja pot preparar unes targetes de visita de quilòmetre quadrat. Però si no s'arribarà a aprendre ni el nom del seu ofici! La lectura del nom d'aquest càrrec és més desconcertant que veure a Manolo el del bombo a l'ofrena floral a Rafael de Casanova!

Uf! Que bé que estic jo en el meu lloc de treball pensant que em podia haver tocat un marró d'aquestos. Ostiqueta!

3 comentaris:

Robert ha dit...

Això de posar nomsals càrrecs és com posar noms als grups musicals, com més rebuscats més divertits. Recordo una banda que es deia "Jonnhy Juerga y los que remontan el Pisuerga". Un altre cas més proper és el d'uns músics d'Aitona que anomenats "Ton pare i ta mare band".

R10 ha dit...

Això del noms llargs és perquè el sou és proporcional a la llargada del nom...

Babunski ha dit...

I "Tarzan y su puta madre ocupan piso en Alcovendas" o "Baldomero Torre y sus cuchillos afilados"... jeje... quins mítics grups dels vuitanta.

De totes formes, crec que deu existir algun càrrec que es dediqui a pensar els noms dels altres càrrecs no? Trobo quie té molt mèrit posar aquests noms tan llargs... potser agafen paraules aleàtories a l'atzar i les ajunten a veure com queden...