dimarts, de març 06, 2007

Cues de pansa pepera


Ja tinc el negoci de l'any. Em faré més ric que aquell paio de Sort que surt fumant-se aquells puros el dia de la grossa de Nadal. Em posaré ara mateix a treballar en aquest negoci perquè m'espera pela, pela llarga... però llarga.


Em dedicaré a vendre cues de pansa per totes les seus del PP. Sí, sí... la tradició popular (res a veure amb el partit) diu que les cues de pansa són bones per la memòria. Doncs agafaré una carretada, centenars de milers de milions me'n faran falta, i aniré a totes les seus del PP a vendre-les. I escolti'm, segur que me les treuran de les mans. El sr Zaplana hauria de requalificar totes les Garrigues a preu del metre quadrat de Manhattan per poder-me pagar, però ell necessita les cues de pansa.


Què com he arribat a aquesta conclusió tan brillant es pregunta vostè (pregunti-s'ho)? És que pateixo pel senyor Rajoy i companyia perquè crec que ja estan abocats a l'Alzheimer sense cura. Pobra gent! Necessiten una cura immediata aquests pepaires... la seva memòria falla més que una dotzena de catenàries de la xarxa de rodalies de RENFE.

Al veure que fan aquestes crides a la mobilització (o kale borroka fatxoespañola) contra la decisió del govern de concedir la presó atenuada a Iñaki de Juana Chaos em fan venir ganes de fer-los-hi recordar aquelles coses que han oblidat.

Farem memòria als éssers peperos que el Govern del seu mestre-gurú-cap sectari Aznar, va excarcerar fins a 54 presos d'ETA amb condemnes d'entre 30 i 300 anys (oooooooooooooh!) i quan només havien complert entre 15 i 20 anys de la seva condemna (ostiqueta...).

També caldria recordar-los-hi que entre els alliberats estava Esteban Nieto, condemnat a 3150 anys (no reeeeeeeees) per 21 assassinats i alliberat als 12 anys de condemna per causa d ela seva malaltia (els sona?)
Potser el delicte del De Juana Chaos va ser escriure... i com que això deu ser molt fort, s'enfaden els senyors pepaires. Clar, clar... ara ho començo a entendre. Bé, doncs aquí em tenen a mi a la seva disposició per quan vulguin posar una querella també per escriure. Sempre a la seva atenció. Ja saben.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vendre cues de pansa als del PP?
Io crec que aquest negoci te durarà menos que una senyera en una manifestació del PP. El no tenir memòria els hi és vida, i ho saben, per això no t'en compraran ni una. Les cues de pans son vereno per a ells.
I més si saben que és un producte català.
Son capaços de montar una manifestació a Madrid per prohibirles...

David

Babunski ha dit...

Jajajajaj... tens raó David!