diumenge, d’abril 29, 2007

Adéu a l'Onso


El Lluís Pere Alonso, el sagaç regidor de la Guàrdia Urbana deixa l'Ajuntament. 5è Tinent d'Alcalde. Membre de la Junta de Govern Local. Responsable de l'àmbit de Serveis Generals. Regidor de Seguretat Ciutadana i Via Pública. Regidor de Règim Interior. Portaveu del Grup Municipal del PSC. Regidor de la zona de Balàfia. Després de 24 anys dins de la Paeria per fi deixarem de llegir les seves absurdes declaracions, les seves patètiques cartes al diari i ens lliurarem potser del paer més fastigosament xulesc que mai no ha tingut la nostra Casa de la Vila.

Vas entrar de la mà de l'inefable Antònio Siurana i has aguantat. Has aguantat molt. Juntament amb l'insonora Maria Burgués. Has arribat a guanyar el Premi Nacional de Gestió de Serveis d'Emergència, suposo perquè no devia haver cap altre concursant. La teva època més lluïda va ser quan vas haver d'enfrontar-te contra l'hostil i potent Xavier Sàez quan estava a l'oposició, totes les preguntes anaven dirigides cap a tu i que com un tenista et dedicaves a desviar-les i a descriure qualsevol intervenció en contra teua com a demagògica. La teva capacitat de vocabulari en els plens ha estat entre quasi nul·la i nul·la.

Com a regidor dedicat a lluitar de forma semblant a com ho faria John Wayne a l'oest, només has aconseguit crear una Guàrdia Urbana allunyada dels ciutadans (dels de debò, no dels del Boadella). Una Guàrdia Urbana cobard, maleducada, inculta i prepotent. I l'altre afer que has fet amb tot honor i tota glòria ha estat pintar tot Lleida de color blau; suposo que ho vas fer per amor als colors de l'equip de futbol de la ciutat i no pas com a simple ànim recaptatori.

I ara l'alcalde diu que te'n vas, o te'n fa anar. I te'n vas a presidir no sé quin cony de Consorci que s'han inventat per recol·locar-te. Només espero dues coses d'aquest Consorci... la primera és que no pugui prendre decisions sobre la nostra ciutat; i la segona que no et dexin escriure cartes al diari.
Adéu Al-Onso... bon vent i barca nova. I no cal que tornis a l'Ajuntament. I abans que m'ho diguis tu, ja t'aviso jo: ni sóc de CIU ni em manipula cap partit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Oh que bé, quin descans! Ja està bé que facin llimpiesa a l'ajuntament.
A veure si ara que foten fora al LluisPe, posen algú responsable i preparat al seu lloc, capaç d'arreglar el trànsit a la ciutat i de fer que els urbanos serveixin per quelcom més que... que... bé, que serveixin per alguna cosa.
David

Babunski ha dit...

Penso que la Marta Camps serà la que ens fotran en això. A no ser que els Iniciativos reclamin la Guàrdia Urbana per ells. Com ja controlen els Mossos...