diumenge, d’abril 22, 2007

Jo no he vist el gol de Messi


Sí, sí, sí... li puc jurar que no menteixo. No he vist el gol d'aquest individu que li diuen Leo Messi. Ni l'he vist ni tinc intenció de veure'l. Crec que això pot ser digne de meréixer alguna Creu de Sant Jordi o Premi Nobel de la Pau, no? Segurament algun senyor de Lesotho i jo som els únics del món que no l'hem vist. Ei! Escolti! I content, eh? No es vagi a pensar que estic més desmotivat que el dietista de Ronaldinho.

La veritat és que... per què me'l cal veure si ja me'l sé de memòria? En un sol matí en aquella emissora que li diuen Catalunya Ràdio (la ràdio nacional de Barcelona... ai! vull dir de Catalunya) vaig sentir la locució del gol de Messi aproximadament tres-cents mil milions de vegades (amb un marge d'error d'una amunt o avall). El podria reproduir segon a segon amb imatges fetes amb el Paint del Windows.

És que aquesta culerada és la cosa més hipòcrita que s'ha inventat al món. Em fan gràcia perquè ara han publicat un llibre enfotent-se de la premsa esportiva madrilenya i de les seves exageracions superlatives. Un llibre titulat "Tips de merengue" de Félix Fernández i Óscar Giró i que no us recomano per aquest Sant Jordi. Però si els mitjans de comunicació del Barça són molt pitjors! Ens volen inculcar l'equip aquest suís on no hi ha ni déu que parli català com el referent de l'esport, la cultura, la política, l'economia i la gastronomia catalana. I l'únic que aconsegueixen és tenir un servei de premsa digne del més estil goebbelià.

I els que a Catalunya cometem el pecat de no ser del Barça? Què hauríem d'escriure sobre aquests periodistes fanàtics que ens invaeixen? Una enciclopèdia amb les barbaritats de Lluís Canut, Pere Escobar o Jordi Basté? No hi hauria prou megues a la xarxa per poder-ho fer!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs no saps el que et perds de no veure'l, perquè un gol així val la pena veure, el marqui qui el marqui, i diguin el que diguin. Estàs carregat de romanços!!!
Ai, si l'hagués fet lo Tevenet...
David

Anònim ha dit...

Si l'hagués marcat el Tevenet ni tan sols hagués sortit a TV3. El Tevenet ha fet més gols de falta directa més bonics que el Ronaldinho, i quants n'has vist per la tele oficial del Barça (TV3)? Cap ni un!

Al Barça ni aigua. Ja són prou gent, per tant a mi que em deixin en pau.

Anònim ha dit...

Al Barça no parla ningú català?
I què parla Oleguer?
I el Xavi?
I el Jorquera?
I el Puyol?
I el Txiqui (tot i no ser català)?
Si no tens ni idea de futbol més val que et dediquis a fer comentaris d'altres coses!

croatcatala ha dit...

Ara falta una llista de jugadors del Lleida que parlin català (i no val només "bona nit" i "una miqueta")

Joan ha dit...

El llibre "Tips de merengue" és boníssim . Deix amb el cul a l'aire una colla d'ultra-sur disfressats de periodistes com Tomás Guasch, Tomás Roncero, Hugo Gatti, etc.
Si creus que es pot fer un llibre similar amb els periodistes catalans, fes-lo i te'n vas a Madrid a publicar-lo!

Babunski ha dit...

I què té a veure que es parli català o no? Si jo no he dit res de tot això!

I que jo no sé de futbol? Crec que sóc més capaç de dir-te tots els estadis de 2aB que no pas tu. Ser del Barça no vol dir saber de futbol, tot i que penseu que sí. És l'únic que existeix per vosaltres.

A Catalunya hi ha periodistes que fan amb el Barça el mateix que fa Tomàs Guasch amb el Madrid. Però bé, els rucs continuen llaurant sinó veuen res més enllà....

Anònim ha dit...

"Ens volen inculcar l'equip aquest suís on no hi ha ni déu que parli català com el referent de l'esport, la cultura, la política, l'economia i la gastronomia catalana. I l'únic que aconsegueixen és tenir un servei de premsa digne del més estil goebbelià."
Això no ho has escrit tu?
Els rucs continuen llaurant... i tant, sobretot aquells que no saben què escriuen!

Joan ha dit...

Babunski, si creus que a Catalunya hi ha gent que escriu com el Tomás Guasch, o el Roncero, fas una recopilació, i la publiques a Madrid...
A lo millor tens més èxit que amb aquesta merda de blog!

Anònim ha dit...

Jo he estat 10 anys jugant en camps de segona i tercera regional, i em sé els noms!
Val això?

Anònim ha dit...

Aquests del Barça... pobra gent... no veuen més enllà. Senyor, perdona'ls perquè no saben el que diuen.

Anònim ha dit...

Babunski said...

I què té a veure que es parli català o no? Si jo no he dit res de tot això!

Mira si hi té alguna cosa a veure, que ho escrius tu mateix... "l'equip aquest suís on no hi ha ni déu que parli català".
És clar que demanar coherència a algú d'Esquerra, últimament és complicat...

Anònim ha dit...

Sí, aquí sí, però és que barregeu trenta mil coses. Em referia al post.

És igual, en definitiva, que els del Barça sou els millors del món, els supercatalns i totes les bestieses que vulgueu. Però ara mateix el màximr epresentant a Europa del futbol català és l'Espanyol.

Colla de pixapins...

Anònim ha dit...

Osti! I ara que em fixo... tots aquests insults per haver dit que no havia vist el gol de Messi... si arribo a dir que no m'agrada potser m'amenaceu de mort i tot!

Anònim ha dit...

"Però ara mateix el màximr epresentant a Europa del futbol català és l'Espanyol."
Home, és que tu també vas provocant... saps perfectament que el vigent campió d'Europa és català i no és l'Espanyol...

Anònim ha dit...

Babunski ets un pou de ciència, si ets del Barça, ets automàticament un pixapins?, jo no sóc de Barcelona, sinó de ben lluny, així que afina més amb les teves opinions sinó acabaràs pixant tú, fora de test.

Anònim ha dit...

Doncs no entenc això de no ser de Barcelona i ser del Barça... qui perd els orígens perd la identitat.

Anònim ha dit...

Això de que qui "perd els orígens per la identitat" és una frase molt guapa, es nota que ets d'ERC!
Per això no "heu perdut la identitat" i heu fet president de la Generalitat a un senyor de Còrdova!

Anònim ha dit...

Amic Babunski, quan parles d'equip català,i d'identitat, i dels origens, no et deus haver repassat l'actual plantilla del teu estimat Lleida:
De Lleida 3 jugadors, 2 de Barcelona i 1 de Girona, la resta són d'Andalusia, del País Basc, de Madrid, fins i tot de Buenos Aires. Suposo, i ho dedueixo del teu post, que tots ells llegeixen Ramon Llull, i tenen una foto d'en Pompeu Fabra a la capçalera del llit. Apa adeu set ciències.

Babunski ha dit...

A veure nois, que veieu coses que jo no les he dit mai. Sé que la plantilla del Lleida no està formada íntegrament per catalans, és una pena però és així. Però jo en cap moment he dit que el Lleida ha de representar Catalunya.
Només em queixo dels que teniu la ceba que el Barça representa Catalunya. Si representés Catalunya hauria de tenir els jugadors catalans. El Barça representa aquell poble de vora del mar i punt.