dissabte, de maig 19, 2007

Apallissem maulets...


Aquest blog està dedicat als amics (i amigues) de la vil·la de Xiva, comarca de l'Alt Millars. La veritat és que no crec que hagi ningú de Xiva que el llegeixi, però potser algú que posi Xiva al Google per casualitat s'ensopegui aquí. I com que aquest blog és un servei públic, vull avisar als xivans d'un perill que corre pel seu poble. I com que aquest blog només és visitat quan es posa el nom de Leo Messi doncs l'escric també en aquest article.

Aviso als companys (i companyes) de Xiva, que tenen via lliure per anar estovant Maulets que es vagin trobant pel carrer. És un bon símptoma per poder-se presentar a les eleccions municipals. Això li passa al personatges Pedro Cuevas, àlies Ventosa. Aquest ésser es presenta a la llista d'Alianza Nacional en aquest municipi. Aquesta joia fatxenda fa uns anys va ser condemnat per l'assassinat del jove independentista Guillem Agulló. Resulta que el pobre noi portava una banda al braç, que deia "Nazis fora", i és clar, el Cuevas no va poder estar de cosir-lo a ganivetades, una reacció que ens passa a tots.

I un cop va fer la seva feina va marxar cridant visques a Espanya i a Franco, reacció raonable després del que vas fer. Després d'un llarg procés típic de la justícia española, li van caure 14 anys de presó, però no passa res... quatre anys més tard la justa justícia ja el deixava en llibertat en una colossal prova de reinserció. I au! a fer feina... ja tornava a ser al carrer apallissant immigrants i gent d'ideologia contrària. El van tornar a detenir per pertinença a banda il·lícita, agressions i tinença d'armes, i altra vegada al carrer.

Aleshores, jo no acabo d'entendre la Llei de partits. És que resulta que aquesta llei només val en latituds nords? O és que segons les sucursals autonòmiques (que no nacionals) del PSOE diuen que els bascos són alts i forts i al País (o comunitat, per no ofendre a ningú) Valenciana són més xicotets?

Mentrestant, euskalduns d'ANB, apunteu-vos la lliçó. Exhibiu esvàstiques i estomaqueu maulets, que estan de rebaixes.

5 comentaris:

R10 ha dit...

Ilegalitzar partits, qualsevol partit, està malamament. Ilegalitzar depen de quines persones, . Ileglitzar idees MALAMENT, sigui la idea que sigui. La llei de partits no s'hauria d'aplicar a ningú, ni a nacionalistes bascos, ni espanyols, ni lleidetans.
Aquest sujeto, per molt fastigós que ens sembli, té dret a presentar-se a les eleccions si està en situació legal. Si ho denunciem ens posem al nivell dels que defensen la llei de partits.
Un altre tema és si aquest element hauria, o no hauria, d'estar en situació legal. Però això ja és una altre història.

Babunski ha dit...

No, si jo ja estic d'acord en què no s'il·legalitzi cap partit. El que em queixo és que si comencen a il·legalitzar perquè ho fan només als de latituds basques. Serà que no hauria de ser il·legal la Falange o Alianza Nazional segons el criteri sociato-pepero.

Anònim ha dit...

hola!! no acabo de entendre akesta web,es independista o espanyolista??
esclar yo soc petita i no tinc massa kualitat de comprensio lectora!!xdxd
a mi em sembla fortisim lo del guillem,el k el va matar devie de ser un fill de sa mare...
weno a mi m'agradaria l'independencia el k passa k nomes tinc 10 anys i no estic kom per anar am els maulets per k em deskuartisim per dir,"no als nacis"
desde montcada i reixac,barcelona
||*||

haibaday ha dit...

CHIVA NO ES DEL ALTO MIJARES

lluis_xiva ha dit...

Hola!Soc de Xiva!xD

Xiva no n'hi es a l'alt millars,som a la Foia de Bunyol(al costat mateix de l'horta de Valencia).

Nomes dir que açi ja no es veu cap nazi de merda,s'en van anar quan nomes van traure 14 vots de tot el poble!xD

VISCA LA TERRA!!
VISCA ELS PAISOS CATALANS ANTIFEIXISTES!
||*||