dimecres, d’agost 08, 2007

Mr Marshall de pa sucat amb oli


Un individu anomenat José Luis Rodríguez Zapatero va anar fa uns dies a aquella zona de Catalunya que és el més semblant que hi ha a un camp de refugiats (per com viuen amuntegats, sense llum, sense transports, incomunicats per ferrocarril, carretera i avió). Passejant per allà va deixar anar una d'aquelles frases que diu ell que no es creu ni Cristo ja en aquest món... que invertirà el 18,8% en infrastructures i blablablà. La veritat és que això només s'ho creu ell, els dels PSC, els d'ICV i els d'UPN ara suposo. I això que hauria de ser creïble perquè ho diu aquest Estatut que teòricament ja està en vigor però que es veu que no ho acaba d'estar perquè no sabem si el tenim del tot o no l'acabem de tenir.

El ZP aquest té un problema molt gros, i és que serà el primer president de l'estat español que a la primera legislatura de govern tindrà credibilitat infinitèssima (pels de lletres: infinitèssim vol dir que s'aproxima a zero). Sobretot després d'aquell famós "Apoyaré el Estatut...". Felipe González va mantenir la credibilitat fins els anys dels Roldans, Perotes, Barrionuevos i companyia. A Aznar els seus amics encara se'l creuen amb allò de l'11-M o les armes de destrucció massiva. ZP ja ha perdut la credibilitat... i sinó pregunteu-los-hi als de Nafarroa Bai, que tontos d'ells van posar una socialista de presidenta del Parlament i ara resulta que aquests que es fan dir socialistes pacten amb els peperos navarros... ja té collons la cosa.

Conclusions.

1) Si el PSOE és d'esquerres els meus collons són campanes.
2) El que més s'assembla a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres.
3) Els del PP criden molt però a l'hora de pactar compleixen. Els sociates tenen molt talante però a la mínima que pactes amb ells et trobes amb el teu anus entaforat per un enorme penis.
4) Si els espanyols troben normal que pactin els partits espanyols entre ells... tant problema hi ha a Catalunya per pactar els partits catalans entre ells? Quan dic catalans descarto per raons òbvies PSC, PPE (Partit Popular d'Espanya) i ICV (que no sé on classificar-los).