diumenge, d’octubre 28, 2007

Els independentistes raros


Últimament hi ha coses que em costen de creure.
1) Que Victor Morlán i Magdalena Álvarez no surtin com a parella en el programa aquell que no veu ningú dels matrimonis i que misteriosament és líder d'audiència (vostè coneix algú que el miri?).

2) Una enquesta que publicava un diari suposadament seriós sobre els independentistes a Catalunya. Si ens parem a revisar una mica aquesta enquesta podem arribar a treure (o no) conclusions rares crec...

L'enquesta diu que un 81,1% dels votants d'ERC estarien disposats a votar a favor de la independència. Més o menys és una dada que quadra... perquè el 19,9% de votants d'ERC restant correspondria a tot el fotimé de consellers, directors generals i secretaris generals que volten per la Generalitat, que pel seu bé, i pel del Carod (no me llames José Luis), Puigcercós, Huguets, Bonets i Ridaos val més que es quedin com estan. Sobretot veient al Bernat Joan o al Josep Huguet el dia de la Conferència Nacional d'ERC... això de la independència els hi fa mal de panxa.

També diu que un 44,6% dels votants de CIU estarien a favor de votar per la independència... i qui són aquests? Potser que algú els expliqui a aquests que s'han equivocat de partit, no? Sorprèn una mica bastant que la meitat de l'electorat de CIU vulgui la independència amb els dirigents que tenen. I a més si comptem amb l'impresentable del Duran i Lleida que es declara més español que la cabra de la legión i José Bono junts! 44,6% de convergents! Canvieu-vos de partit, homes! (i dones!)

Un 36,1% dels votants d'ICV també votarien a favor... bé, aquests deixem-los perquè pobres, ni el seu partit sap què vol. Suposo que deuen pensar que en una Catalunya independent les tomates tindrien gust a tomata i els ceballots a ceballots. I parant-m'ho a mirar bé, ICV es compta com a partit nacionalista, no? Doncs quina pena...

I anem a coses no aptes per a cardíacs... im-pres-cin-dibles.. escolti'm... trencarem anys d'història de ciència política per llegir les dades que queden de l'enquesta...

Ojo! Un 19,4% dels votants del PSC vol la independència. Juajauaja! Bestial! Suposo que deuen ser votants del PSC o bé per error, o bé de llocs on es creuen que el PSC no pertany al PSOE (posem per cas a Sant Esteve de la Sarga o Pelagalls i Sisteró). Busquin un 19,4% de gent a l'Hospitalet, Castelldefels, Gavà, Sant Adrià o Badalona independentista. I el consellers Castells on el posaríem? El Maragall és votant del PSC?

I el 6,1% dels votants del PP també votarien a favor! Alça! D'on ha sortit aquesta gent? Potser són els xistosos de les enquestes que contesten aleatòriament. O és la part de mostreig que hem d'ignorar per possibles errors. O gent que es pensa que PPC realment vol dir Partit Popular de Catalunya?

I acabem ja, el més friqui de l'estudi... un 7,7% dels votants de Ciudadanos també hi votarien! Mariasantíssima! Si s'entera el Boadella els afussella al Valle de los Caídos! (Per cert Boadella, no cal que tornis a Catalunya, no et trobarem gens a faltar) Aquests d'aquí sí que no sabria on catalogar-los. No sé si l'enquesta va estar feta una nit de borratxera a la seu de C's o sota secret de confessió... increïble, increïble.

I així anar fent... a veure si ens vindrà ara d'aquest 6,1% del PP i del 7,7% de C's per lliurar-nos d'una vegada per totes d'aquesta Espanya que ens envaeix, ens roba i per rematar-nos enms insulta.

6 comentaris:

R10 ha dit...

Espanya ens roba .... amb l'ajuda dels nostres polítics també !!!
Presupuestos generales del estado 2005 : Aprobats amb els vots d'ESQUERRA
Presupuestos generales del estado 2006 : Aprobats amb els vots d'ESQUERRA i CIU
Presupuestos generales del estado 2007 : Aprobats amb els vots de CiU i la abstenció d'ESQUERRA

Amb aquest panorama és normal els independentistes anem despistats. Ja em diràs a qui C.... hauria de votar algú que vol la independència.

Babunski ha dit...

Em sap geu, i sense que serveixi de precedent, i potser per primer cop en aquest blog.... però r10... et dono la raó.

R10 ha dit...

Ja m'agrada que em donis la raó... però el que vull de veritat és que em recomanis a qui he de votar (o no...) a les properes eleccions generals.

dani (kardone) ha dit...

jo voto els pobrets i votaria per la independència de catalunya. encara que quan ho faig no ho faig esperant la independència. el teu estudi es un a fal·làcia, doncs presuposa el vot a un partit tan sols en funció del posicionament davant l'independentisme... jo votaria per la independència, però no és el factor primer, ni de bon troç, que condiciona el meu vot. així doncs, perquè he de triar el partit que voto en funció del seu grau d'independentisme? o no votar per la independència, en el supòsit de que es fes la consulta, perquè no és aquesta la meva primera prioritat política? doncs no em surt del collons!

el cas de peperos i ciutadans ja el veig diferent, doncs el seu ideari és antiindependentista per definició, així que aquest 13,8% em sembla un veritable misteri...

m' ha quedat un comentari molt seriós, oi? miraré de que torni a pasar

Babunski ha dit...

Sí, un comentari seriós i molt ben definit... sembla mentida que vinguis del blog del Podria ser Pitjor.

Murphy ha dit...

Eh! Una mica de respecte al meu blog! ;P