dissabte, d’octubre 27, 2007

Juande Ramos, qui et voldrà?


Aquest individu anomenat Juan de la Cruz Ramos, li agradi o no recordar-ho, va entrenar la Unió Esportiva Lleida. Un personatge (per no qualificar-lo de cap altra manera) que va estar al nostre club la temporada 97-98 i que tot i començar amb un 5-1 al camp del Sevilla curiosament, no ho va fer gaire malament i ens vam quedar a pocs punts del Play Off d'ascens a 1a divisió.

Aquest personajillo, per si ell no ho vol recordar, va entrenar el Llevant, l'Alcoià, el Logronyés amb èxit i el Barça B fent-lo baixar a 2aB. Que no es pensi ningú que ja ha començat la seva trajectòria guanyat la UEFA, eh?

El seu record per Lleida va ser nefast, com a entrenador potser no tenim res a dir, però com a persona no va deixar ni un sol amic. Potser només en Pep Setvalls que se'l va portar del Barça B i després se'l va endur al Rayo Vallecano.

Doncs bé, aquest post només es per avisar als amics (i amigues) del Sevilla que llegeixen aquest blog (que no crec que siguin aires) que aquestes maneres d'actuar del sr (amb perdó) Juande no són noves. Entrenant el Lleida aquella temporada, l'inefable i burxador Antoni Laso del diari La Mañana va destapar al febrer que tenia un contracte firmat amb el Rayo Vallecano. Evidentment, el ciutadà Juande (no li vull dir persona) ho va negar tot, però es va demostrar que era cert i va fotre el camp cap al Rayo Vallecano deixant el club de males maneres, fotent òsties a tort i a dret i sobretot criticant a la premsa per dir la veritat.
Ni club, ni espectadors, ni premsa, ni lleidatans tenen bon record del pas de Juande Ramos (només comparable amb Felip V potser!). I si algú li pregunta per Lleida, ja veureu que diu... per mi que ni deu voler saber on és. I crec que igualment si li pregunteu a algú del Barça o de l'Espanyol... no conto pas que algú el defensi.

Per això no em sorprèn el fitxatge del Tothenham que ell porta negant des del setembre. Quan vaig sentir que deia que no hi havia res ja vaig pensar que deixaria tirat al Sevila i fotria el camp cap a Anglaterra. El millor que li podeu dir és bon vent i barca nova i a cagar la via Juande! No sé si per quatre duros de més val la pena que la gent et conegui veritablement...

6 comentaris:

R10 ha dit...

Ui... Ui... Quin dimoni !!!!
Li van dir que tenia contracte amb el Rayo i ho va negar !!!!
Que fort, que fort !!!!!!!!
S'ha de ser mala gent !!!!!!
Com es pot ser entrenador de futbol i fer aquestes coses !!!!!!
Que fort !!!!!

Per cert on dius quatre duros, posa-n'hi 929.600.000

Murphy ha dit...

La veritat és que jo mai he cregut que aquest paio fos bon entrenador, tot el mèrit del Sevilla és del secretari tècnic (al meu parer), el mític Monchi (dic mític pel personatge del Força Barça). El temps dirà...

Babunski ha dit...

HOme r10, si era veritat que tenia contracte amb el Rayo i ho va negar aquest tio és un mentider.

I en sap ben poc de quedr bé aquest Juande... al Sevilla cobrava 5 quilos (i ja tenia la vida solucionada, la dels fills i la dels néts) i ara cobrarà 7 quilos, que guanya de més? La vida la tindrà igual de solucionada i si s'hagués esperat a final de temporada hagués queat com un senyor!

Cosa que aquest personatge no ho ha estat mai, de senyor, s'entèn.

Robert ha dit...

No crec que Juande cobrés 5 quilos al Sevilla, a més, el Tottenham ja fa mesos que segueix a Juande, perquè no ha fet res Del Nido??

Ja està bé que algú li donés "per sac" a aquest president, o ja no recordeu les paraules que va dir de la nostra UE LLeida!!!

mapatxe ha dit...

Doncs jo si guardo bon record del Juande quan era entrenador del Lleida. Crec que va ser el darrer any que em vaig divertir al Camp d'Esports amb el joc de l'equip local. Era soci i tot.

I me n'he alegrat molt de que marxi al Totenjam, es lliure de fer-ho. I allí li paguen el doble. Jo faria el mateix, s'ha d'aprofitar les ocasions que et dona la vida. O tu renunciaries a 3 milions d'euros d'augment de sou, Babunski?

I me n'he alegrat encara més pel Del Niu i la directiva del Sevilla, com diu el Robert. Que els donguin.

Babunski ha dit...

Mira, la diferència de qualitat de vida entre cobrar 5 kilos i cobrar-ne 7 crec que no s'ha de notar. I penso que la honradesa o "señorío" és força important. Si hagués esperat a acabar la temporada o hagués marxat abans de començar hagués sortit per la porta gran. Tal i com va fer el gran Mané aquí.

Per cert, tot això que he dit pel Juande tambého dic pel Koeman, que ha deixat tirat al PSV.