diumenge, de desembre 23, 2007

Resum de l'any


Una de les coses més típiques dels serveis públics durant aquests dies és fer un resum de l'any. I com que aquest bloc no vol deixar de ser un servei a la ciutadania, potser que fem el resum de l'any no? Però el farem una mica ràpid, no fóra cas que ens quedéssim sense any abans de temps.

Àngel Ros. Candi Villafañe. Xavier Sàez. Javier Zubillaga. Tevenet. Carles Llobera. Xavier Massana. Nacho Rivadulla. Jordi Rueda. José Jara. La mesquita al Polígano. La reforma de les Basses. Els Casinos de los Monegros. Isidre Esteve. Josep Guinovart. La Bruixa de Sort a l'Espai. Jaume Gilabert. Miquel Pueyo. El bar del Canyeret. L'aeroport d'Alguaire. El Museu de Lleida. Els Moniatos Solidaris. La Lorena. Capta Ilerda. Lleida, capital de la Cultura Catalana. 300 anys d'ocupació espanyola. Ricard Cases. Els 25 anys de la Colla la Puput. El Guillem. El PP a l'alcaldia de Viella. ERC a l'alcaldia de Solsona i Bellpuig. El PSZ a Mollerussa i Cervera. Gillespie. El pàrquing de l'Arnau. Els nous Camps Elisis. Francesc Xavier Ciuraneta. El traïdor bisbe Salinas. Adéu a Lluís Pere Alonso (per sort). Benavent C.F. El Cadí la Seu. El Juvenil del Lleida. El túnel de Vielha.

Antes partía que doblá. L'esvoranc. El Gornal. Bellvitge. Fecsa-Endesa. REE. ¿Por qué no te callas? Yo me llamo Josep-Lluís aquí y en la China Popular. La desafecció. La crosta nacionalista. Polònia. The Police. La Fira de Frankfurt. Una polla xica mica camacurta i ballarica. La Llei d'Habitatge. El juez Bermúdez. Alonso-Hamilton-Raikkonen. La sentència del 11-M. ANB. 80 km/h. Crisi de rodalies. Centenari de Leonard Euler. Nicolau Casaus. Antonio Puerta. Modest Cuixart. L'informe PISA. L'informe Jaume Bofill. Els 50 anys de Mortadelo y Filemón. Virginia Tech. Al Gore premi NObel. Iphone. Luciano Pavarotti. 150 anys de Baden Powell. Joan Carretero. Reagrupament.cat. Uriel Beltran. Esquerra Independentista. El Dret a decidir. 1-D. El gol de Messi. El Getafe. El tauró de Tarragona. Lluís Mª Xirinachs. Víctor Morlán. Madeleine McCann. El trencament temporal de relacions del Marichalar. La portada del Jueves. Les fotos del Rey cremades. El referéndum d'Ibarretxe. La Llei de Memòria Històrica. L'Arche de Zoé. Sarkozy i Carla Bruni. Segoléne Royal. Educació per a la Ciutadania. Windows Vista.

3 comentaris:

Miki ha dit...

Iphone?????

Babunski ha dit...

No és d'aquest any l'Iphone? Jo crec que sí. Les cuades que sortien de la gent esprant-lo comprar.

Murphy ha dit...

I el titol del Jamones ;)