dissabte, de gener 19, 2008

Les bases més famoses del món


Parapapapà... tatxin, tatxin! Aquests dies de sarau i xerinol·la són ideals per parlar de les bases més famoses del món. I vostè es deu estar preguntant: i quines són les bases més famoses del món? (pregunti-s'ho, pregunti-s'ho). Doncs al contrari del que estava pensant, no parlaré de las bases de este sorteo estan dipositadas ante notario, nooooooooooo. I tampoc parlaré de la famosa base por altura partido por dos. I per tothom qui es pensi que la base més famosa del món és la base canònica de l'espai vectorial de 3 dimensions <(1,0,0),(0,1,0)(0,0,1)> emprada com a exemple de base ortonormal per tots els professor de matemàtiques del món, doncs per sort per vostè, lector del bloc, tampoc parlaré de bases d'espais vectorials.

Les bases més famoses del món i de les quals més se'n parla són les bases d'Esquerra. Hi ha algun dia que no surtin al diari aquestes famoses bases? Pel carrer tothom em parla, als bars, a les sortides de les escoles, als taxi... que si les bases d'Esquerra patatim, que si les bases d'Esquerra patapam. Miri quina paraula ba-se, que bonica, quina sonoritat, quina fonètica....

Anem a veure per què serveix un base. Una base serveix per aprovar un pacte de govern que fa president un tal Pepe Montilla? Nooooooooooooo... Per això ja hi ha un Carod que s'encarrega de fer la feina ell solet. És tan amable que no ens demana ni ajuda. Ni ens pregunta què volem fer per no molestar-nos. Si és que és un homenàs...

Una base serveix per triar el candidat per unes eleccions generals? Nooooooooo... Les bases lleidatanes van escollir en assemblea a Antoni Bertran de Juneda per encapçalar la llista al Congrés. I ara resulta que tenim un tal Jordi Ausàs de la Seu d'Urgell triat per uns senyors que es veu que en saben molt d'això de triar candidats. A més, alguns oficials d'esquerra titllen d'incultes les bases famoses que van triar l'Antoni. Aquestes bases... Sort que la direcció fa el que vol i interpreta lliurement els estatuts del partit i es passa la majoria democràtica de les bases pel folre.

I sort que tenim un diputat al Parlament que diu representar Lleida, anomenat Carmel Mòdol, que vota en contra del que han triat les bases del seu territori. Com podem fiar-nos d'un personatge així? Com puc creure'm que el Carmel defensarà els nostres interessos?

I ara que demanin ajuda per aquesta campanya, per mantenir l'escó... per a què? Per fer al gran demòcrata José Bono presidente del Congreso amb els nostres vots? A cagar a la via!

5 comentaris:

El Croat Català ha dit...

Sembles el típic jugador que va buscant-se la targeta fins que l'expulsen :-)

Miki ha dit...

Preguntes per tenir mes informació?

Aquest de juneda proposat per les basses, es un afí als carretero boy's per curiositat?

I l'altre no el coneixeu de res al de la seu?

I tercer, i ara les bases preferiu no donar suport, i que s'emporti l'esco, ciu o el PP? Així arreglareu la situació?

Miki ha dit...

Preguntes per tenir mes informació?

Aquest de juneda proposat per les basses, es un afí als carretero boy's per curiositat?

I l'altre no el coneixeu de res al de la seu?

I tercer, i ara les bases preferiu no donar suport, i que s'emporti l'esco, ciu o el PP? Així arreglareu la situació?

10r ha dit...

Que trista és la realitat !!!!
El panorama de cada al les aleccions està fatal !!!!!!
Surti qui surti l'haurem cagat .... Em sembla que votaré al partit anarquista o a algun d'aquest :-(

Babunski ha dit...

Contestant al senyor Miki:

1) L'Antoni Bertran no és de Reagrupament.

2) El Jordi Ausàs és l'alcalde de la Seu d'Urgell.

3) Què vols dir de no donar suport?