divendres, de març 14, 2008

Em pixaré a sobre del 45% dels catalans


És veritat. Tenen raó els centenars de milers de lectors (i lectores) d'aquest bloc que des de la campanya electoral no havia escrit res. No tenia temps. Estava defensant la causa noble i entre tots hem fet feliç al sr Carod-Rovira. El seu somni s'ha fet realitat, Catalunya ha votat majoritàriament a l'esquerra i no al catalanisme.

De fet, a Esquerra deuen estar tots ben contents (i contentes). Han obtingut els seus segons millors resultats en unes eleccions europees (sí, són unes eleccions a un país europeu, no?) des de la instauració d'allò que en diuen democràcia. Sempre treien 1 escó o 0 escons i ara n'hen tret 3, Què abans en tenien 8? Bah! El que conta és la mitjana històrica, i la mitjana diu que ERC tenia al Congrés de la capital d'Espanya 1,875 escons cada legislatura, un augment del 60%. Un resultat excel·lent, doncs.

Però si hem de parlar d'uns guanyadors, aquests són els de la Catalunya Masoquista (o optimista... ara ben bé no recordo l'eslògan). Aquestos del PSZ-PSOE que han fet arribar l'AVE a Catalunya 12 anys tard (sí, ja sabem que el TGV f 5 anys que arriba a Lleida... però tenim clara la definició de Catalunya segons els metropolitans?). Aquestos del PSZ-PSOE que han deixat el servei de Rodalies més inútil que un Premi Nobel en un jurat d'Eurovisió. Aquestos del PSZ-PSOE que no posen cap solució als augments de la inflació i de l'atur a Catalunya. Aquestos del PSZ-PSOE que un dia van votar l'Estatut a Catalunya i l'endemà no s'en recordaven. Aquestos del PSZ-PSOE que faran que el sistema educatiu del país tingui una correlació directa amb les audiències d'Escenas de Matrimonio...

Que res, que aquestos del PSZ-PSOE presenten una espardenya de cap de llista i guanyen igual. Ja ens ho deia el mestre Carod a l'inici de la campanya electoral: Se'ns pixen a sobre i encara diuen que plou. Els catalans mereixem una pluja daurada generalitzada per tothom. Demà mateix si puc ja m'hi posaré.

7 comentaris:

10r ha dit...

Jo sóc del grandíssim % de gent que s'alegra del gran descens d'esquerra. Ja els està bé.
De que han servit els 8 diputats a Madrid? Per votar sempre si a ZP (menys quan s'escostaven eleccions) a canvi d'un parell de conselleries?.
Clar que ha perdut el Catalanisme !!!
Mentre Esquerra només pensa agafar tantes conselleries com pugui i CiU només pensa en fer a Mas president, ningú pensa en Catalunya. Per això el catalanisme se la fot, perquè el catalanista pensa... Que s'en vagin a la M.... !!!!!

sa i jo ha dit...

Conec massa gent amb idees d' independència que simplement els hi va portar fluixa anar a votar.
Esquerra: Massa a fer per fer el tonto.
Convergència: Desempallegueu-vos d' Unió, pel vostre bé i el de Catalunya.

PSC: Continueu aixi, ens teniu ben agafats pels ous a tots.

croatcatala ha dit...

I per què hauria de canviar, el PSZ, si fins i tot als presumptes independentistes els està bé pactar amb ells?

Anònim ha dit...

Una pregunta si ciu no mana a a catalunya, algu pensa que aquests tios demanaran alguna cosa favorable per catalunya?

Si els hi donessin, el tanto seria per el tripartit o sigui que no crec pas que aquest tios facin res de res.
Be faran la pena demanar per a ells com quant van anar a negociar l'estatut, que van tancar la negociació quant van aconseguir que els hi diguessin que farien mas president.

Aquest tios sol miren per ells, per tant ara mateix no aconseguiran res per catalunya i si per la seva butxaca

Anònim ha dit...

ja sé que esquerra no ha fet bé aquestos darreres cops, ni al parlamen, ni a Madrid, està clar, per això és l'hora del canvi, i tirar cap a l'independ``encia.

http://albertarque.blogspot.com/

Babunski ha dit...

Home (i dona), ja està bé que els hagin fet un toc d'atenció a aquests apèndix dels soziates... però tant com per alegrar-me no. Realment em sap greu que els escons perduts per ERC hagin anat a parar a partits ezpanyols. I això és preocupant pels catalans.

10r ha dit...

El realment preocupant és que el principal objectiu d'esquerra és dona pel cul a CIU.
El realment preocupant és que el principal objectiu de CIU és donar pel cul a Esquerra
El realment preocupant pels catalans és tenir els dirigents que tenim al capdavant dels partits nacionalistes.
Si la única manera de donar-los garrotada es que perdin diputats, doncs que així sigui. Total ... pel que serveixen.