dissabte, de març 29, 2008

Lo riu és vida, no a la captació temporal d'aigua


Miri vostè, que he intentat esperar-me dies per tal que no m'agafin en calent. Però no hi ha manera. Penso i l'únic que em ve al cap és tot un seguit d'insults (o definicions) per aquest mentider de conseller que es diu Francesc Baltasar (a la foto amb el més pur estil Chiquito de la Calzada), que si tingués una mica de dignitat no només hagués plegat sinó que s'hagués exiliat a Sibèria amb calça curta. Poca vergonya!
D'aquests d'Iniciativa m'ho espero tot, no serveixen per a res, només per a muntar numerets ridículs. Una colla de hippies pollosos que tenen unes cadires i fan feng-shui per la Generalitat. Podríem sumar-li la incapacitat intel·lectual del conseller Joaquim Llena, que també ha intentat mentir-nos (fruit de la imaginació digué), un paio capaç d'enfonsar l'agricultura de tota Lleida evidentment no té cap raó de paraula. Però bé, pobret, no té la culpa que l'hagin posat en un lloc on es necessiti una volumetria encefàlica ua mica més gran.

Quins collons tenen aquests iniciativos de de gastar-se 45 quilos d'euros (el mateix que val l'aeroport d'Alguaire) en una tuberia que diu que faran servir només vuit mesos perquè els pixapins xurrupin i després la fara desaparéixer. Què ens prenen per rucs? No sé perquè tenim tanta por al PP si aquests pseudoecologistes acaben fent el mateix! És clar, com aquí no els vota ni cristo i els seus vots estan per allà a l'àrea metropolitana. Colla de fariseus!

Ni Moisés seria capaç de fer desaparéixer tanta aigua. I encara tenen el sant fetge (cirròsic suposo) de dir que no fan un transvasament sinó que és una captació temporal d'aigua. Ens donaran pel cul i doran que són pràctiques eròtiques sostenibles.

3 comentaris:

jordi ha dit...

Va ser molt patètic sentir dir: No es pot dir transvassament i s' ha d' inventar un altre nom.
El president del IEC dient-nos que el nom ja existeix i és TRANSVASSAMENT.
No s' ho creu ningú que la tuberia es desmantelarà. És obvi que continuarà muntada.
Per mi ja haurien de començar a fer restriccions horàries a Barcelona Ciutat. A la majoria de llars ni es notaria pq tenen dipòsits i es deixarien de perdre MILIONS de litres diaris.

Noi del Sucre ha dit...

Ok lo del conseller, però i els altres? o és que els d'iniciativa tenen tant poder que fan i desfan el que els semble? Home! que d'això en son tots reponsables, socialistes, esquerra i iniciativa perque manen ara i s'han trobat el pastel i ho han gestinonat de pena, i els convergents per passarse 23 anys confiant en la pluja i ara ens venen la moto del Roine per d'aquí 20 o 25 anys vista.
Vamos que s'han cobert de glòria, i tots plegats!

Babunski ha dit...

Doncs jo penso que sí, que ICV fot el que vol i en canvi ERC és quei està controlada dins del govern. Si no, tota aquesta història dels 80 km/h... veig molta llibertat de moviments pels iniciativos.

Les propostes d'ERC sempre queden amagades pels socialistes dels collons.