dissabte, de maig 17, 2008

Carretero


No, no, no. Si vostè es pensa que diré que el sr Carretero és qui parla més clar o qui té més raó de tots els candidats a presidir aquest partit antigament anomenat ERC, doncs va equivocat. No li diré res d'això. Simplement diré que és l'únic que diu les coses amb coherència. Miri quina paraula més bonica, repeteixi amb mi, co-he-rèn-ci-a. I la qüestió és que no és tan difícil crec jo.

Imagineu si el que diu és raonable, que des de la direcció d'Esquerra només fan que insultar-lo. Això vol dir que realment és bo, tu! El millor conseller de Governació que ha tingut la Generalitat, els del PSZ del Carod (ara no recordo si Carod és del PSC...) se'l carreguen per dir una veritat. Cony! Un cop que un polític diu una veritat. I després ens queixem...

A aquest pobre home li han dit que és un càncer. Mira que arriba ser tanoca la gent. El sr Carretero va néixer un 19 de desembre (com jo!), i qualsevol que tingui una mica d'idea d'astrologia sap que és sagitari. Amb una direcció que no coneix l'horòscop, cap a on anirem... Als de Reagrupament ens han titllat de friquis, cosa que a mi, personalment, em fa bastanta gràcia. Prefereixo ser friqui a ser sociata. Almenys els friquis fem gràcia.

A més, la direcció que ara no sé si és direcció, diu que quan era direcció feia llistes negres de militants. Quin poc gust! Fer una llista negra! Amb lo malament que es llegeix una llista en un fons negre, almenys fos groc o verd pistatxo. Provi-ho sinó. Ja és curiós que gent de la direcció denunciï que la direcció fa llistes negres.

I l'última sí que és bona. Pari bé l'orella. Neocon. A vostè li han dit mai això de neocon? Doncs no sap què és perd. No sé si pel món n'hi ha molts o pocs de neocons d'aquestos. Però un servidor de vostè ho deu ser. Es veu que ho diu gent que sap molt. Gent d'aquella que aprova la llei de la Dependència invaïnt competències estatutàries i deixant-nos sense un duro (o 3 cèntims d'euro) per dur-la a terme. El Jaume Fernández, actual alcalde de Rosselló després d'anys de lluitar al seu poble contra l'hegemonia d'Unió... ves per on ara és neocon. O el mateix Carretero, lluitant a la Cerdanya per obrir pas a ERC davant del monopolisme de CIU.

Ras i curt, si vostè és dels centenars de milions de lectors d'aquest bloc que militen a E (aquell partit anomenat anteriorment Esquerra Republicana de Catalunya), el superdissabte de les eleccions voti a Joan Carretero. El candidat friqui sagitari neocon... qui pot tenir un eslògan més original?

8 comentaris:

Albert ha dit...

Hola neocon, veig que et costa escriure al teu bloc, què farem ?¿?¿?¿
De totes formes t'he concedit un premi, mira't el meu bloc.
Salutacions

17 centímetros ha dit...

Hola!

Sóc Enric Garcia Torrents, responsable de dissenyadors.cat, algú de Lleida que hagi rebut les pàgines grogues d'aquest any (2008-2009) podria dir-me, si apareix el nostre anunci a la secció de disseny gràfic?

El que passa és que nosaltres som de Barcelona, i ens resulta complicat compravar si els de Yell-pàgines grogues estan complint la seva part del contracte a la resta de Catalunya, ni tan sols ens envien una còpia de les guies on suposadament estan apareixent els nostres anuncis...

Estaria molt agraït a qui em pogués treure d'aquest dubte!!

Moltes gràcies!!!!

Enric Garcia Torrents
enric@dissenyadors.cat

Low ha dit...

Ben dit

10r ha dit...

Tio... com que no sé de que va això del NEOCON ho he buscat al google, m'ha sortit un llibre de l'Aznar i un pàgina on parlava de l'Opus. A la wikipedia hi surten les fotos del Reegan i el Bush... Jo amb tota aquesta penya no t'hi feia....

Babunski ha dit...

Neocon és un terme per designar els nous conservadors dels Estats Units. No sé quina ment brillant de la direcció nacional d'Esquerra ens va titllar d'això als de Reagrupament.

Joan Plana ha dit...

Ei, guanyarem, n'estic segur. Tenim la força de la raó, la gent més autèntica, els més independentistes i els que tenim més suport fora del partit. Som-hi, la recta final comença i cal parlar molt amb la gent perquè cada vot serà important. Força i país!

mapatxe ha dit...

Molta sort! a veure si feu fora a aquestos puigcercoscistes i carodrevirencs pseudosocialistes dels pantalons abaixats, apoltronats a les seves butaques... es cert, el Carretero és l'unic amb sentit comú. Si guanya el Carretero i torna a ser ERC com abans, em faré militant.

blaugranaenmascaratijusticier ha dit...

El Carretero es del Barça.