dilluns, de setembre 22, 2008

Walker Llena Rangers

Uuuuuuuuui!!! Quina por!!! Miri que estem tots (i totes) més acollonits que Rosa Diez en una assemblea d'Òmnium Cultural. El conseller Joaquin Llena s'ha tornat un justicier i ha afirmat, després que ERC trenqués el pacte de govern a l'ajuntament de Mollerussa que "Això no quedarà així". Venjança! Sang! Què fara el Llena ara? Fer que els socialistes facin els que els hi doni la gana? Va home (i dona)! Si ja ho fan ara! Als dels PSZ se'ls en refot si governen en majoria, minoria, coalició, o a la comunitat de veïns. A qualsevol govern actuen de la mateixa manera. Allò tan democràtic del aquí mando yo y punto.

Ja fa gràcia que el pitjor conseller d'agricultura de la història de la Terra (i per extensió del Sistema Solar) vagi reclamant justícia a la seva mida. Sobretot ell que sent alcalde d'Alt Àneu té centenars de milers de delictes urbanístics acumulats i que entre els seus hobbies figurava el de quedar-se terres de pastura que havien de sortir a subhasta per vagi-vostè-a-saber quin ús fer-li. Sen-sa-ci-o-nal aquest individu.

Si l'Ignasi Serret i els altres 2 regidors van decidir abandonar l'equip de govern segur que tenien un bon motiu, però segur-segur. Conec de fa temps l'Ignasi (director d'IES) i tenia unes ganes enormes de ser regidor d'educació. Si ho ha hagut de deixar és perquè algun pesecero li ha fet la vida impossible.

Això mateix també passa en un poblet del Segrià on fan un aeroport, el nom del qual prefereixo mantenir en l'anonimat. Diguem que l'equip de govern està format per 4 regidors del PSC i 4 d'ERC. Per començar el PSC amb el seu tarannà democràtic no va acceptar l'alcaldia compartida (ui! no! nosaltres vam guanyar per un ampli marge de milions de vots van dir més o menys). Després van obligar a ERC a fer àrees compartides. És clar, no fos cas que aquests palanganeros d'Esquerra tinguin bones idees. A més han estat capaços de posar a cultura un incompetent que és capaç de fer més faltes d'ortografia en una línia que un nen d'infantil. I a més han impedit al grup d'ERC dur a terme el seu programa d'urbanisme. Totes les promeses que va fer el PSC abans de les eleccions sobre les reformes del POUM han desaparegut i ara les està buscant Iker Jiménez i l'equip de Milenio Cuatro. I què es limiten a fer aquests dels PSZ? A obeir ordres del més enllà... i qui és el més enllà? Zaragoza, Iceta, Farran, Montilla... ui! aquests sí que fan por, no?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vostè és un paller i tal.

10r ha dit...

O no serà tant com tu dius o a aquest d'esquerra els agrada això de ser cornuts i pagar el veure.
Tot això que comentes del poble de l'aeroport és bastant difícil d'entendre, que vol dir això de que el pzc "va obligar"? que no teniu els mateixos regidors ? que sou els seu esclaus? Aquest de cultura que no sap escriure, que no ho és gracies a Esquerra? Els qui van enganyar més als seus electors son aquells que que renuncien a actuar i només ploren.

Per cert, el senyor aquest del caball em deixar l'explorer penjat...

Babunski ha dit...

1) Sr anònim... l'època de paller se m'ha passat.

2) r10, sí jo et dono la raó. Hi ha una mania en voler pactar amb els socialistes que no entenc. Ni que fossin l'Scarlett Johansson de la política! En el cas de l'ajuntament aquest de l'aeroport que em toca d'aprop (anava a la llista electoral), ja ho vaig dir. Si els socialistes volien pacte de govern caldria compartir alcaldia 2 anys cadascun que per algo tenim els mateixos regidors. I els dels PSZ setze que setze que no. A la merda els hagués enviat jo! I lo del regidor de cultura té més tela... l'a`rea de cultura li tocava a esquerra, i de fet la portava una molt bona regidora.. però com els peseceros volen fotre el nas a tot arreu van colocar aquest incompetent allà al mig i au! a fer-ho malbé tot. I si expliqués to el que sé...

Babunski ha dit...

Ah! I posa't el Mozilla, que està en català i no es penja!