diumenge, d’octubre 12, 2008

Apallissar independentistes


La no sé si respectable senyora Teresa Pallarès (quina llàstima d'aquest cognom tan català), subdelegada del govern de Madrid a Tarragona, ha autoritzat una manifestació nazi per avui 12 d'Octubre, fiesta nazional del país veí. Miri, fins aquí, ho podem arribar a entendre per allò de la llibertat d'expressió i del dret de manifestació.

El grup convocant, liderat per Ricardo Sáenz de Ynestrillas, es diu Alianza Nacional i es dedica a muntar conferències com una de divendres, a València, perquè parli Manfred Roeder, un veterà de les Joventuts Hitlerianes, que va combatre fins als darrers dies de la Batalla de Berlín, al voltant del búnquer de Hitler. Els anys vuitanta, Roeder va organitzar un grup terrorista nazi, els Deutschen Aktionsgruppen, i va ser condemnat a tretze anys de presó a Alemanya. Uns angelets.

El cas és que els ultres d'Alianza Nazional tenen per costum viatjar a Euskadi, Galícia i Catalunya amb un parell d'autocars amb fiambrera cada 12-O. Així garanteixen que es munti una contramanifestació i que la policia acabi apallissant... els independentistes. És a dir, uns quants fatxes d'uns partits democratiquíssims que no es pot arribar a imaginar vostè lo democràtics que són organitzen unes manifestacions perquè la policia acabi estovant a uns quants independentistes que resulta que no són gens de democràtics.

Com diria en Daniel Sánchez Llibre... "pues òstia! no ho entenc". Els PSOE aprova una llei de partits per il·legalitzar només alguns partits que en diuen terroristes (per mi no hi ha cosa més terrorista que tots aquest cafres que es manifesten el 12-O amb banderes amb símbols gallinacis). I el PSOE autoritza manifestacions d'aquest tipus. I la senyora Teresa Pallarés és del PSOE. Visca l'esquerra espanyola tan plural i democràtica! Com va dir Cambó, el més semblant a un espanyol de dretes és un espanyol d'esquerres. Quina diferència deu haver entre la senyora Pallarés i la García Valdecasas per exemple?

3 comentaris:

Albert ha dit...

doncs pensa que per espanyolitos de turno, som nosaltres els agitadors i els terroriste, això és una de les misseries d'aquest país.

kweilan ha dit...

És molt penós tota la despesa que ha suposat aquesta manifestació ultra, tot aquest desplegament de mossos per 158 miserables persones, i mai millor dit.

Babunski ha dit...

Tot això era necessari per si algú cremava alguna foto del rei o alguna bandera espanyola. Ja vas veure que en van cremar una de catalana i no va passar res.