diumenge, de novembre 02, 2008

I ara es creuran que la reina és d'esquerres


És que miri que m'hi paro a pensar i no hi ha manera. Aquest noiets (i noietes) d'Iniciativa deuen fer els discursos sota els efectes de substàncies psicotròpiques. Veus la Dolors Camats o el Joan Herrera i sembla que estiguin al·lucinats com el Mimosín amb sobredosi de glucosa. Me'ls imagino en un capítol dels Teletubbies.

Ara es veu que s'han emprenyat perquè una senyora d'uns setanta i pico anys que viu dins d'un palau al qual s'hi arriba per una carretera privada de 5 km plena de senglars ha afirmat que als casaments homosexuals "no en diria matrimoni" o que "cal ensenyar religió als col·legis perquè els nens necessiten una explicació de l'origen del món i de la vida". Diu que també "està en contra de l'avortament i de l'eutanàsia".

Crec que no cal tenir gaires graduats escolars ni cursets de formació per imaginar-se que la senyora grega que parasita la nostra economia i de la qual som súbdits no és una amant del hippisme, de l'amor lliure ni de dutxar-se tots junts. Sabem que no és ni sostenible ni multiculti. No entenc aquest escàndol que han muntat aquests (i aquestes) pseudocomunistes fins a l'alçada de la cartera per descobrir que la reina és de dretes. A veure si es pensaven que tenien la Passionària de reina! Si és que el Saura aquest es deu fumar quantitats industrial s de substàncies prohibides cada matí... munta un escàndol per un quilet i mig que li costava el cotxe al Benach i el molt sostenible (prengui la paraula sostenible com un insult) es gasta coranta quilos en habilitat la seu de la Conselleria d'Interior segons la decoració Feng-Shui... ui! indispensable pel país!

El que em preocupa de les declaracions de la cònjugue borbònica i propera habitant de la cripta de l'Escorial (quin goig visitar les tombes de tots els Borbons!) és la seva família. Què pensaran tots els seus parents? Si pensa el que pensa de l'homosexualitat, què deu pensar d'altres conductes sexuals? Què deu dir dels zoofílics? O dels necrofílics? O dels bisexuals? O trisexuals? Sí, trisexuals, amb lo tarat que hi ha pel món, segur que algú s'ho fa amb plantes.... segur que dels seus avantpassats borbònics en trobaríem uns quants. Si eren capaços de mantenir relacions sexuals entre tots els parents, que no deuen ser capaços de fer aquests Borbons?

P.D: Aquests Borbors ni morts ens podran deixar tranquils (ni tranquil·les). La guia de l'Escorial ens va dir que el Juan Carlos no té lloc a la cripta reial i n'haurem de fer una de nova. Fins i tot mort ens fotrà la cartera... i no protesta per això conseller Saura?

4 comentaris:

Albert ha dit...

Evidenment que aquesta dona pensa com una dona de dretes, com ho ha sigut la monarquia.i totes....o potser tenim alguna reialesa comunista...o hippie....
Això si...espero que a aquesta colla d'escanyapobres els quedi poc i tinguem l'opció de foter-los fóra....

Miki ha dit...

PErdò però qui ha fet mala propaganda, sobre lo de Benach, va ser el ABC i diaris d'aquest i els de CIU s'hi van apuntar i despres el iniciativa, pero qui va fer aquest polemica, a la part crec que bastant absurda, han estat els de sempre.

Babunski ha dit...

Però que l'ABC digui el que digui se m'en refot. A mi em preocupa com un incompetent com el Saura digui el que digui. Allò sí que és delictiu. I més ell amb les tonteries que fa! Va home va!

kweilan ha dit...

Tanta polèmica només fa que engreixar una editorial que va donar el seu premi més important a qui el va donar.