diumenge, de febrer 15, 2009

Marcelino Iglesias


Sssssssssssht! Amagui's, amagui's. Que li dic pel seu bé. Que aquí quan menys s'ho pensi pot acabar a la presó. Sí, sí, no s'ho prengui en broma, no.

Es veu que el president de la comunitat de la vora, el Marcelino Iglesias li ha agafat una passió de denunciar gent. El senyor president d'Aragó, sense cap mena de pena sobre els seus origens ribagorçans (l'home aquest és de Bonansa, com el cavall del Chiquito) no se li ha acudit res més que posar denúncies a tort i a dret. Que el jutge Garzón al seu costat és una carmelita descalça.

Miri, li dic, vol emprendre accions legals contra el Conseller de Cultura, contra l'alcalde de Lleida, contra el president de la Diputació, contra el president del Consell Comarcal del Segrià i... agafi's... contra el bisbe!! I els vol fotre a la presó a tots. Tal com raja. Segons ell per apropiació indeguda, per prevaricació i per obstaculació de la justícia! Només falta el president del consorci de l'aeroport d'Alguaire, el de la comunitat de veïns de la meva escala i el de l'associació d'Amics del Bacallà.

I tot això només uns pocs dies després de fer-se uns abraços cap aquí i uns besitos cap allà amb el Jose Montilla a Sant Climent de Taüll. A l'Alta Ribagorça, terra natal del Marcelino Iglesias i que em jugo el que vostè vulgui que el Montilla no tenia ni punyetera idea d'on estava. I això que són del mateix partit... imagini's que fossin de partits diferents. No queden prou navalles en tot Albacete per clavar-se-les mútuament.

No sé si el senyor Iglesias sap que el bisbat de Lleida demostra amb tota la documentació la propietat de les obres del Museu (això per l'apropiació indeguda). No sé si sap que prevaricació seria incomplir lleis de la Generalitat de Catalunya que són molt clares en el tema de la conservació del Museu. I no sé pas jo quina justícia obstaculitzem quan el Vaticà no ha volgut saber res sobre el codi civil. Ja sabem que el Vaticà està més desfasat que una samarreta de Ronaldinho a la botiga del Barça, però pobra gent, no hi ha manera que aterrin al s.XXI.

I el bisbe Piris, que no sap què fer... l'altre dia a la reunió del Consorci del Museu se'l devien mirar com a Rosa Diez en una Herriko-Taberna. Miri sr Piris, segurament aquest bloc no se'l llegirà pas mai, però si per casualitat algun cop arriba fins aquest article, faci'm cas, pengi la sotana, vagi un dia al Venus, desfogui's una mica i enviï l'església a pastar fang. Perquè en pocs dies que està aquí només li porta mal de caps. Amén.

3 comentaris:

Ferran ha dit...

El Sr. Iglesias és un cas extrem de paranòia esquizofrènica, amb una cultura mamada de naixement que no pot defensar pel càrrec que ocupa. O que ni tan sols vol. Sigui com sigui, una llàstima d'home.

Salut.

Babunski ha dit...

I tant que és una llàstima. Nascut A Bonansa i defensor del català per allà on va (almenys si ve més cap aquí)... i quan està a Saragossa pensa el contrari. Tot un senyor hipòcrita.

Ràimon ha dit...

Endavant, a veure si té valor per fer-ho. M'agradarà saber la interlocutòria o sentència (si finalment s'enjudicia) perquè emprendre accions penals en base a una "sentència" dictada per un tribunal ad hoc (com es el del Vaticà) no ho veig clar.