dissabte, d’abril 18, 2009

Guardans busca feina


Riiiiiing, riiiiiiiiiing!!!

Seu d'Esquerra, digui'm?... Hola Guardans. Què busca feina? Miri, doncs no li recomano. Tenim 10.000 militants i 9.998 sectors crítics. A més som l'únic partit que tenim 2 sectors oficials. No crec que li interessi això. Per entrar al partit ha de crear un sector crític propi i li portarà massa feina. Miri, a l'últim congrés hi havia més candidats que sectors. Tut. tut. tut... ui! ja ha penjat.

Riiiiiing, riiiiiiiiing!!!

Seu del PP, digui'm?... Ah! Hola sr Guardans! Sí, ja ens recordem de vostè, el que es va quedar a Bombai mentres l'Esperanza Aguirre fotia el camp amb els mitjons. Què voldria? Una direcció general o una subsecretaria? Ui, és que ara la cosa està fotuda. A Catalunya mai no hem pintat res, com no vulgui alguna coseta per La Rioja. Però després del Trias de Bes no crec que tinguin ganes d'agafar un altre de CIU. Miri, que ja el trucarem, d'acord?

Tam, tam, tam!!! (telèfon ecològic)

Iniciativa, digui'm? Un càrrec al nostre partit? I de qui és parent vostè? Del Saura? Del Boada? Que no és parent de ningú? Així no té res a fer. Si més no deu anar a manifestacions, no? Tampoc? Doncs res, passi-ho bé.

Riiiiing, riiiiiiing!!!

Sede/seu de Ciutadans/Ciudadanos, digui'm/dígame?. Hola sr Guardans/Hola sr Guardans. Ara/ahora no/no podem/podemos atendre'l/atenderle. Estem/estamos programant/programando l'/la escissió/escisión número/número 5.000/5.ooo. Gràcies/Gracias.

Riiiiiiiiiing, riiiiiiiiiiiiiiing!

Seu del PSC, digui'm? Hola ser Guardans. Un càrrec per vostè? Per això ha de trucar a Madrid, aquí no pintem res nosaltres.

Riiiiiiiiiiiiiiing, riiiiiiiiiiiiiiing!!!

Sede del PSOE, diga? Si nos queda algo para usted sr Guardans? Miro a ver... Què tal lleva el cine? Sólo nos queda el cargo de Director General de Cine del Ministerio de Cultura. Acepta? Mire que la nueva ministra es un poquillo rara. No le importa? Ah! Que usted es socialista de toda la vida? I supongo que de defensar el cine en catalán nada de nada, no? Pues hala, el cargo es suyo.

9 comentaris:

Albert ha dit...

Molt bó..., m'agrada la resposta del PSC..l'has clavat....

kweilan ha dit...

Ironia molt fina la teua. Un post molt bo!

Babunski ha dit...

Jejeje... me n'alegro. M'hauria de dedicar a l'anàlisi política, a veure si em fitxen de tertulià a la ràdio.

Ferran ha dit...

La veritat és que em semblava una putada, com CiU s'havia desfet d'aquest home; però la seva jugada no em sembla de molta més altura, la veritat. És ben bé que, en política, Déu els crea...

Ooommm... i bona setmana.

Anònim ha dit...

Veig que vostè no té ni idea d'escriure en castellà. No li van ensenyar a l'escola?

Babunski ha dit...

I tant que en sé. I possiblement molt més que en anglès i que en llatí, que també m'ho van ensenyar a l'escola. Benvolgut senyor anònim, pot dir-me quina incorrecció he comès escrivint en la llengua del imperio?

Anònim ha dit...

Doncs miri per ventura no sap que en castellà solament existeix l'accent tancat? Que és y i no com posa vostè,i,? Que no existeix la paraula ''defensar'' que és defender etc etc i una llista de fallades més llarga,
Si falla així ja no em vull imaginar el que deu saber d'anglès o llatí. Menys tonteries i més aprendre la llengua del ''imperio''.

Babunski ha dit...

Sí, té raó, se m'han escapat aquestes faltes. Però no em dirà pas que per ser que el castellà no és la meva llengua em defenso força bé, no? Suposo que tothom que viu a Catalunya i no sap ni un borral de català també em farà el favor de recordar-los-hi, no?

Au, menys tonteries senyor anònim i dediqui's a defensar el català, que el castellà ja té uns quants espanyols per fer-ho.

Ferran ha dit...

Sr. Anònim, en català, com en castellà, cal utilitzar bé els signes de puntuació per tal que un comentari sigui comprensible. Em sembla que no ho té gens present, això, vostè!