dissabte, d’abril 11, 2009

Unes quantes dosis de ZP per via rectal


Que el ZP se'ns ha tornat un senyor metge ara. Que no vols supositoris? Doncs 2 tasses. Que dic tasses? Tones de supositoris ens ha injectat aquest bon home a tots els catalans. Miri que està a punt de quedar-nos un forat rectal que podran acabar la L9 del metro, 300 túnels de Bracons i l'estació de l'AVE.

Humil lector (i lectora) del bloc, si per alguna cosa m'ha servit aquest canvi de ministres (i ministres) ha estat per:

1) M'he donat compte que tenim una ministra d'Habitatge i que es diu Beatriz Corredor. Sen-sa-ci-onal, no? A veure, digui'm vostè quantes vegades ha vist aquesta ministra aprovant alguna cosa? Zero? Una?

2) Que Trinidad Jiménez sap de Sanitat el mateix que Pepe Blanco d'infraestructures i que jo sobre la reproducció de l'escopinya silvestre a les costes de Papua-Nova GUinea.

3) Que si el ZP li canvia el nom a un ministeri per alguna cosa serà, no? Si vostè, al mateix ministeri, d'un dia per un altre, li canvia la denominació a les "Administracions Públiques" i li dóna per posar "Cooperació Territorial", llavors, tots entenem el missatge? No hase falta desir nada más. És a dir, que això d'administrar ja s'ha degut d'acabar i ara toca cooperar territorialment. I qui millor per cooperar territorialment que el senyor Manolo Chaves que s'ha passat uns quants anys creant una cooperació territorial que ha fet asfarair.

4) Que han posat de ministra de cultura a una que es diu González-Sinda, que pensa i firma els mateixos manifestos que Rosa Diez (ojo amb això que acabo de dir, torni-ho a llegir que és veritat). Però miri, que és el que hi ha. Que aquesta andoba es veu que és la representació del món progre aquest del socialisme madrileny, com el Sabina, el Victor Manuel o l'Ana Belén que tant ens han defensat a Catalunya en els últims anys durs de l'Estatut. Què diu? Que no ha anat així la cosa? Carai, jo em pensava que això del progres era una altra cosa...

Ui! I ara he d'acabar l'article que l'Igansi Guardans m'ha enviat un currículum...

2 comentaris:

Oscar 7m76 ha dit...

M'has deixat sense paraules, tens tota la raó del món, i més.

Albert ha dit...

Es el nou aroma ZP, més fresc, més primaveral, més ... ehhh, i que faràn amb la "antés doblá que partia", la fitxará en monti per subtituïr al Sauratron....la veritat aquest país fa llàstima....