dimecres, de juny 10, 2009

Coses curioses de les europees


Segons la molt seriosa i creïble pàgina del molt seriós i creïble Ministerio del Interior (però Interior d'on?) hi ha algunes dades curioses sobre les eleccions europees que s'han escapat als grans analistes i tertulians radiofònics i que aquest bloc, com a servei públic, es veu amb l'obligació de comunicar-li-les.

1) A la demarcació de Lleida va haver 4.289 vots en blanc, més que ICV que en va obtenir 3.906. Que s'ho facin mirar els iniciativos, no? A veure si els hippis pollosos ja no els votaran...

2) La candidatura abertzale d'Inicativa Internacionalista (II) va obtenir 846 vots, el doble que UPyD (altrament conegut com el partit de rosadiez). I això que aquestes eleccions van ser un èxit per ells!

3) A Vilanova de Bellpuig (Urgell) el PSC no va obtenir cap vot. En canvi, un partit anomenat MOvimiento Social Republicano (MSR) va tenir 45 vots, per darrere de CIU (176) i ERC (87).

4) A Cubells (Noguera), la segona força més votada fou la Falange Española de las JONS (27 vots) justament darrere de CIU (67) i per sobre de PP (23) i PSC (22). Curiosament no figura cap vot a ERC. I és extrany sabent que ERC és 2a força a l'ajuntament amb 3 regidors. A Bossost passa un acosa semblant, però de la Val d'Aran m'ho crec més que votin a FE de las JONS.

5) Els Omellons (les Garrigues) és el poble més pepero de LLeida. El PP guanya amb 31 vots. També guanya a les Avellanes (Noguera) no sé si els hermanos tindran a veure.

6) A Alt Aneu (Pallars Sobirà) el municipi de Joaquim Llena guanya CIU. També a Bell-lloc (Pla d'Urgell) poble de la Tere Cunillera. I a Montgai (Noguera) poble del qual és alcalde Jaume Gilabert també guanya CIU.

7) A Estamariu (Alt Urgell) només obtenen vots 4 partits: CIU (43), ERC (2), Falange Auténtica (1) i Los VErdes (1).

8) I a la Molsosa (Solsonès) deu haver una colònia d'independentistes lleonesos perquè el PREPAL ha obtingut 5 vots quedant tercer per darrere de CIU i PP.

9) A Beneixida (València) població on vota Maria Teresa Fernández de la Vega el PSOE no ha tingut ni un sol vot. En canvi, un partit famosíssim i clàssic com el Partit Obrer Sindicalista Internacionalista (POSI) ha obtingut 215 vots quedant com a primera força. El PP queda segon amb 141 i curiosament ERPV és tercera a ca la Vega amb 7 vots. És que ho foten ben malament aquests del PSOE que no es voten ni ells mateixos.

10) A Amezketa (Guipuzkoa) també guanya el POSI amb 113 vots, per davant de PNB (73), i Aralar (43). El PSOE només 2 i curiosament II no en té cap en un feu tradicionalment abertzale. Aquests del POSI ben bé és mereixen un escó, no?

11) El POSI i el MSR queden com a sisena força a Viladecans i Sant Feliu de Guíxols.

12) A Mendaro (Guipuzkoa) un partit anomenat Democracia Nacional (DN, que té molt de nacional i poc de democràcia) queda 4rt amb 58 vots després PNB (219) ,PSOE (111) i Aralar (65).

13) En un poble anomenat Arcicóllar (Toledo) en plena Espanya profunda, el PP obté 189 vots i el PACMA 125. Com pot ser que el partit antitaurí tregui tants vots a Toledo? I el PSOE ni un tu!

Que seria de vostè si no hagués llegit aquesta anàlisi tan rigorosa de les eleccions europees?

5 comentaris:

Joan Plana ha dit...

Jo també m'havia fixat amb el cas de Vilanova de Bellpuig, Beneixida i alguns feus típicament aberkzales. Sincerament, em sembla tan curiós com fals que passin aquestes coses, segur que en el recompte de vots ha hagut algun error humà perquè no és gens normal. És més, II ja ha dit que en alguns pobles ha hagut tupinada..

Ferran ha dit...

Però a veure, el que llegeixo aquí, a casa teva, i altres dades per l'estil que he llegit en altres bandes... no és molt fort?? No se suposa que tenim una "democràcia consolidada" i blablabla?? És que, com tu dius, que a llocs amb forta presència municipal d'un o altre color, és im-pos-si-ble que surtin altres i no els, en teoria, més forts!!

No entenc res de res.

Babunski ha dit...

El que no sé és si el recompte final està bé o no. O si els errors del web del Ministeri són només informàtics.

Miki ha dit...

Home, no es que sigui trist es que es deplorable, però lo preocupant ja dels que sería dintre lo presupostat de complot contra els II, i coses així.
Els que els vots dels Posi, son un recompte totalment fals de la taula, com ha sortit d'alguns pobles.

Si et fixes , a quin partit a tota espanya no li ha passat res amb els vots? Es fàcil deduir, i això que representa que no manen. Curiós si més no.
Pero clar això si no hi ha interventors de partits, el director de taula pot fer el que li roti.

kweilan ha dit...

Hi ha algunes dades molt estranyes.