diumenge, de juny 14, 2009

Explicació pedagògica sobre les conseqüències polítiques de la crisi del Consell Comarcal del Segrià.


Ja sé que el títol que he posat en aquest article sembla més addient per un doctorat de ciències polítiques que no pas per un bloc humil com vol ser aquest. Però em veig amb la necessitat de continuar oferint un servei públic en aquest bloc.

Segurament aquesta última setmana haurà llegit o sentit notícies relacionades amb aquesta gran institució que és el Consell Comarcal del Segrià. Bé, permeti'm que humilment li expliqui què ha passat per allà dins amb un petit exemple entenedor. Ja sap que aquest bloc compleix els principis de l'aprenentatge significatiu, l'avaluació contínua i l'atenció a la diversitat.

Imagini's que a la seva empresa són un grup de treball de 5 persones. Aquestes 5 persones tenen un coordinador entre ells, però per sobre hi ha el consell d'administració de l'empresa. Un bon dia, vostès (els 5 empleats) han de presentar un projecte fonamental per l'empresa, però resulta que un dels 5 no es presenta a la reunió aquesta. L'andoba en qüestió addueix que té cagarrines (o ulls de poll, l'excusa és igual) però resulta que el veuen (al paio, no a l'ull de poll) aquell mateix dia a Port Aventura baixant pel Tutuki (o al Punt X baixant d'altres éssers). Finalment el projecte aquest superimportant no pot executar-se i els altres 4 treballadors es queden amb la mateixa cara que Juan Fernando López Aguilar el dia de les eleccions europees. Per últim, després de tot això, el cap de l'empresa i el consell d'administració decideixen despatxar als 4 empleats que s'havien presentat al lloc de treball, i al pocavergonya que estava escampant el poll no li demanen explicacions.

Què me'n diu d'aquesta historieta? Ca! Mosenguard que sigui veritat! Miri, doncs ara se la torna a llegir i allí on diu empresa posi-hi Consell Comarcal del Segrià. Les 5 persones són els 5 Consellers comarcals d'ERC. El pilero del ple es refereix a Pau Blanco. On diu cap de l'empresa posi-hi el nom d'Àngel Vidal (president regional d'Esquerra) i el consell d'administració és l'Executiva Regional d'Esquerra (i fixi's que aquí poso Esquerra i no ERC). Au! Faci l'esforç aquest i digui en veu alta el que pensa de tot això.

A veure si jo seré el proper en ser acomiadat...

4 comentaris:

10r ha dit...

Sincerament, l'únic increible d'aquesta històrica és que encara no hagis cremat el carnet.

Jordi Murgo ha dit...

Nen, l'has clavat ...

Montse ha dit...

Que no hi ha un pam de net, ja ho sabem, però q no podrien ser una mica més discrets????

Babunski ha dit...

10r: no he cremat el carnet perquè una penques no fan les sigles del partit. Això sí, qualsevol dia seré expedientat també. Es rumoreja que el meu president de Secció Local serà el nou cap comarcal...

Jordi Murgó: i tant que és veritat, i tant! També t'ha tocat rebre a tu?

Montse: ja ho voldrien ja, però quan es fan les coses com ens fan no es poden ni dissimular.