dijous, de juny 04, 2009

Gràcies don Alejo


És que miri que ara mateix tinc una ràbia dins meu que no me la puc aguantar. Una cosa interior que no puc treure i que no puc fer i això que em moro de ganes. Estic frisós de poder ser espanyol o espanyolista o nacionalista espanyol o constitucionalista o fatxa. I vostè es preguntarà el perquè d'aquesta ànsia desenfrenada que m'ha sorgit ara mateix i que necessito exterioritzar als quatre vents, quatre? que dic quatre? dos-cents cinquanta mil vents!

És que si fos espanyol no dubtaria en votar a aquestes eleccions europees (sí, que no ho sabia? es veu que hi ha unes eleccions el diumenge) a don Alejo Vidal-Quadras. Quina llàstima no poder-ho fer, cagonrecony!

Miri que és el millor espanyolista que ha donat aquest país (on ha llegit país posi vostè el territori que li doni la gana). Que ni don Diego Márquez Horrillo (cap de llista de la Falange Española de las JONS al Parlament Europeu, oximoron), ni don Enrique Antigüedad Sánchez (Falange Auténtica, el cognom li ve ni que fet a posta), ni don José Fernando Cantalapiedra Vilar (Frente Nacional), ni Manuel Canduela Serrano (Democracia Nacional, i tenen els nassos de fotre's democràcia al nom) ni don Francisco Sosa Wagner (cap de llista de UPyD altrament conegut com el partit de Rosadiez i que també s'han posat el nom de democràcia misteriosament; i per cert, a la llista de UPyD podem trobar un Fernando Iwasaki, una Beatriz Basterrechea, un o una Taru Johanna Haapaniemi i un Álvaro de Marichalar Sáenz de Tejada, germà de Jaime de Marichalar... perquè sàpiguin per on volten les idees de la casa real) ni molt menys això de Ciutadans que no saben ni què són. Ho sentim per tots ells però el premi és pel meu home don Alejo Vidal-Quadras.

És que el senyor Vidal-Quadras es va encarregar de desmuntar ell solet amb un parell de frases tota la campanya dels socialistes. Segons una entrevista a l'AVUI ha dit que: "els socialistes s'han trastocat pel període electoral perquè habitualment hi ha bona relació". Toma! I ha rematat: "un cop reelegits continuaré treballant conjuntament amb Maria Badia". Au! Senyors pesecé, ja poden despenjar els cartells. Si resultarà que encara seran matrimoni aquests dos.

I una última cosa, Vidal-Quadras va ser vice-president del Parlament Europeu amb els vots del PSC... li sona a alguna cosa? Només li recordo que el 5/12/03 el PP i el PSC van votar-se mútuament els càrrecs de la mesa del Parlament en prejudici de CIU i Esquerra... quan en aquells temps hi havia un annex al Pacte del Tinell que prohibia pactar amb el PP.
Gràcies don Alejo per ensenyar-nos les seves lliçons sobre qui són els socialistes. Molt agraït. Llàstima que no el pugui votar...

6 comentaris:

Oscar ha dit...

Doncs mira, serà com serà, pero Don Alejo com a mínim diu les coses clares (una mica curt de veu, però clares).

I està com una puta cabra, cosa que també s'agraeix amb "humoristes" com la Badia o el propi Montilla.

10r ha dit...

La veritat és que el tal Alejo sap buscar-se la vida. Només per dir el que volen sentir a les espanyes sense importar-te si és veritat o no; 13.000 euros al mes per ser eurodiputat més cadira fixe, cobrant, a totes les tertulies fatxes. Tonto no és.

kweilan ha dit...

La teua ressenya deixa molt clar que tenim poca memòria de les coses. Va bé un post com aquest per deixar clar qui és cadascú.

Miki ha dit...

Per que una persona digui, les coses com li vinguin al cap i sense pensar-les i dient frases populistes, no el fan pas, bon polític i aquest home, que representa que ha nascut aquí, i que es totalment ignorant de lo que hi ha a Catalunya, mai sera molt polític, per molt que digui les coses sense embuts.

Miki ha dit...

Per cert aquest a qui votaries l'altra dia manifesta que els eurodiputats treballen de 12 a 14 hores amb un dia i que el sou es justet.

A cagar a la via!

Ferran ha dit...

PP/PSOE, PSOE/PP... si és que, avortament i drets a banda, en qüestions d'estat són ben bé el mateix. Vaja quina penya, tu, uns i altres!