diumenge, de desembre 13, 2009

Seguiment en directe dels resultats de les consultes del 13-D


Aquest cop si. Aquest cop el bloc es un servei public amb totes les de la llei (sense advocats falangistes, esclar!). Per fi una utilitat al bloc. Gracies al panell que teniu  a la part dreta del text que esteu llegint i gracies al company Jordi Murgo de Benavent, podreu seguir en directe (amb una actualitzacio de cada 5 minuts) els escrutinis i les dades de la marato de referendums dels 13-D.

Aquests referendums que els partidaris (i partidaries) del no encara no han soltat ni un sol argument a favor del no... aquests que diuen "En països com el Canadà, les consultes sobre l'autodeterminació es fan amb totes les garanties democràtiques. En canvi aquí, n'hi ha prou amb una capsa de cartró..." (en castella ho diuen, esclar). Ja veu quin argument mes sensacional, no? Com volen que els fem amb urnes de veritat si els espanyols no ens deixen fer-ho? Ens neguen la possibilitat de fer consultes serioses i es dediquen a ridiculitzar les que fem perque no son serioses. A aquests espanyols no hi ha qui els entengui.

I una altra cosa... l'any 1714 algu ens va fer un referendum per si voliem ser espanyols? M'encanta la democracia espanyola (s'ha donat compte que acabo de fer un oximoron, no?)

Au! Gaudeixi del dia, i si pot anar a votar faci-ho. Jo hi anire a l'abril.

P.D: Perdoneu que no hagi posat cap accent, pero tinc un error al teclat qu eno me'ls deixa posar... a veure si sera alguna maniobra del Garzon...

7 comentaris:

Jordi ha dit...

L’unionisme, a Catalunya, ha optat per la indiferència davant les consultes del 13D. L’unionisme defensa la unió de Catalunya amb Espanya. Han optat per un boicot gallinaci. No han aportat ni un argument a favor de la unió. I quan ells no van a votar ens fan més forts. Per cada unionista que es quedi avui a casa més alt serà el % a favor de la independència.

Ferran ha dit...

En la línia del teu post, cosa no sorprenent, i del comentari d'en Jordi. Que no argumentin, que ridiculitzin... i nosaltres anem fem el que hem de fer, per assolir el nostre objectiu.

Democràcia + espanyola, efectivament, en una mateixa frase no casa ni de conya!

Jordi ha dit...

Gran eina el teu bloc per seguir en directe els resultats. Jo avui tindré la sort de votar que sí, espero que guanyem!.

Salut

Albert B. i R. ha dit...

Els unionistes no han pogut posar sobre la taula cap argument perquè no en tenen. Només menteixen i per això callen, pk comencen a sentir vergonya d'ells mateixos.

kweilan ha dit...

Molt bo lo del oxímoron i tota la ressenya!

XeXu ha dit...

Al post hi dius coses força interessants i que són certes. Però de veritat penses que ens hem de fiar dels resultats que sortiran? I no és que no pensi que és una consulta seriosa, però sense participació plena no anem enlloc.

Babunski ha dit...

Xexu: mira, el % de votants del PSC és menor al % de votants de la consulta i ens manen al país. El que sí és important és saber com cal interpretar l'abstenció. Hi ha qui es pensa que aquesta abstenció representa una 70% de ciutandans contra la independència... però és cert això? El 60% d'abstenció a les eleccions europees vol dir que estan contra la Unió Europea?