dilluns, d’agost 16, 2010

Lo Lleida


Ja era hora. Ja torna el futbol de veritat. Des del 9 de maig que el Camps d'Esports estava tancat i barrat. I sí, ja sé que per la tele puc veure futbol com per ofegar-me i tot, però no és el mateix. El futbol s'ha de veure al camp, i més lo Lleida, que per la tele no el donen. I enguany amb Tarragona, Girona i Barcelona a 2aA estarem més oblidats que els kets Paredes.

Ja tinc el nou carnet per aquesta temporada i m'ha baixat més de 70 números de patac. Enguany m'ha tocat el 420, que no està mal per ser que fa més de 25 anys que sóc soci. Però no deixa de ser preocupant aquesta baixada de números, normalment quan nombres baixos de carnets es perden és perquè els socis l'han dinyat, més que no pas perquè el socis s'hagin donat de baixa. Un carnet que és un revival dels anys 80. S'ha eliminat el codi de barres i hem tornat al sistema clàssic de la numeració i del forat al número de partit. Carnet vintage.

Enguany és una etapa nova al club aquest que porta el nom de la nostra ciutat. Bé, cada any quan es comença la temporada sempre es diu que és una etapa nova. Però és que aquest any és nova, nova del tot.

En un estiu on a Lleida han tancat tres empreses mítiques i inimaginables que haguessin de barrar per culpa de la crisi (l'Agudana, Enquadernacions Fontanet i Segre Ràdio), lo Lleida (l'empresa amb més deute de tota la província) ha estat perdonat a última hora de baixar a 3a per impagament. Impagament de tot. Així que comencem a 2aB... però ja veurem on acabarem. Segons l'AFE (presidida per un exjugador del Lleida) al setembre ens foten a 3a, ja veurem com ho faran per descendir un equip amb la Lliga començada!).

Aquesta temporada també hi ha canvi d'accionista majoritari, de president, de directiva i d'assesor jurídic. Ara tot això passa a mans d'Annabel Junyent, que farà de tot això i més. Serà la nova Ma Teresa Rivero del futbol? La majoria de socis encara no sabem com aquesta exjugadora ha anat a petar en aquest club arrossegat pels deutes ni què carai hi fa. L'únic que sabem és que ha evitat el descens fotent-nos enmig d'un concurs de creditors a l'ampara del jutge. I aquesta ha estat l'artimanya que ens ha salvat. Així que benvinguda mestressa Annabel i beneïda sigui entre totes les dones.

I les noves idees de la presi ja es comencen a notar. De moment ha futut fora a tot quisqui que sobrava. Hem descobert que el nostre club tenia una nòmina de personal digna del Manchester United (no sé quants coordinadors de futbol base, fins i tot un coordinador de menús). Mira, ja està prou bé. I tot i les retallades (o guillotinades directament) pressupostàries enguany podrem gaudir d'un partit de presentació com Déu (o Mahoma o Al·là, que no se m'enfadin els pidolaires de mesquites) mana. Que ja estem cansats dels últims anys de partits de presentació de solters contra casats.

Au, bona temporada i visca el Lleida! Que encara que molts no ho sabeu també existim futbolísticament...

6 comentaris:

Jordi ha dit...

Un club que sempre m'ha caigut molt i molt bé! Era petit, però encara me'n recordo dels Gerard Escoda, Pep Setvalls i companyia. Bons temps aquells!

Anònim ha dit...

La veritat és que durant tot l'estiu i finals de la temporada passada, pel que llegia, la cosa no pintava pas gaire bé. Sembla que aquesta dona és espavilada i té voluntat de tirar el Club endavant. Els que hi havia abans, pel que es veu, eren més que nefastos.
Molta sort en aquesta nova temporada!

kweilan ha dit...

A veure si en lloc de baixar, pugem!

sànset i utnoa ha dit...

A veure si enguany el Lleida va bé. Que ja m'agradaria!

Encara conservo una bufanda, de quan de petit anava alguna vegada al camp d'Esports!

*Sànset*

Anònim ha dit...

força lleida collons!!!

Babunski ha dit...

Jordi: És una llàstima però la gent ja no ha passat d'aquells temps. ra estem completament oblidats i intentant sobreviure al món del futbol.

Albert B.i R.:Moltes gràcies. No sé com sortirà la cosa, però l'Annabel està emprenent accions noves que l'anterior Junta no feia. Aquesta setmana ens ha comunicat que tindrem patrocinador (portàvem 2 o 3 anys sense publicitat a la samarreta) i està fent una ronda de contactes amb tots els clubs de la ciutat. Que som pocs i mal avinguts.

kweilan: Difícil ho veig enguany!

sànset: Que bé! Algú més que té una bufanda del Lleida!

anònim: Força, força!