dimarts, de juny 19, 2012

Gràcies Emili. Bentornat Toni.

1. Gràcies Emili pels anys que has estat al nostre club, sigui Unió Esportiva Lleida o Lleida Esportiu. Has tingut plena dedicació i cada any que has fet l'hem considerat un èxit, sempre amb el mateix aiaiai al setembre per acabar dignament al maig. Gràcies Emili per ser un savi del futbol, jo pensava que els savis del futbol eren tots de la mateixa edat que Luis Aragonés o Vicente Cantatore, i per ensenyar-nos a l'afició tot el que has volgut posar en pràctica. Gràcies Emili per quedar-te al Lleida quan vas tenir la possibilitat d'anar-te'n a l'Espanyol, on segur que haguessis cobrat (més) i haguessis viscut més tranquil.
Gràcies Emili per haver-nos descobert que hi ha lleidatans que juguen al futbol i que juguen bé, molt bé. Fa no gaires temporades el Jesús Imaz, el Gerson Bosch o el Pau Bosch estarien jugant vés a saber per on i ara els tenim a Lleida.  Hem descobert el planter.
Gràcies Emili per aguantar el que has aguantat. A l'Annabel Junyent, al Tatxo Benet, als administradors concursals, als germans Esteve... i a aquesta afició de general que als 5 minuts ja comencem a xiular si no trenem 3 passades ben fetes al mig del camp.
Gràcies Emili per ser un bon, molt bon entrenador, però sobretot bona persona. No he sentit mai cap periodista, ni jugador ni exjugador, ni aficionat dir res contra la teua persona. De ben segur que seràs l'entrenador més recordat després del Mané tot i no haver aconseguit cap ascens. Ni Juande Ramos, ni Víctor Muñoz amb les plantilles que van tenir van arribar al teu nivell d'entranyabilitat per l'afició.
Gràcies Emili perquè suposo que algun dia tornaràs a treballar pel Lleida i seràs ben rebut. I gràcies Emili perquè, tot i que portis l'esquena plena de forats dels punyals que t'ha degut clavar la directiva les últimes setmanes, quan aquesta tingui la decència de fer-te un homenatge tu vindràs. Sort!


2. Benvolgut Toni Seligrat. Ja t'aviso per davant que no ets l'entrenador que voldria la majoria de l'afició. Volíem la continuïtat de l'Emili, però la teua opció ha estat molt bona. Em feia molta por que aparegués aquí un paio que no conegués ni el club, ni la ciutat, ni la història. Un entrenador d'aquells que el dia de la seua presentació solten un "sempre he volgut entrenar aquí". Penso que tu ets molt vàlid. Ja saps què és estar al Lleida, ja vas viure un ascens quan eres jugador d'aquell mític equip que es deia Lleida Amateur i entrenava el Juan Carlos Oliva. Va ser la temporada 93-94, però va quedar eclipsat pel millor Lleida de la història. Coneixes la ciutat perquè hi has estudiat i hi has viscut. Fins i tot estaves vinculat en el món hosteler si no vaig mal encaminat... Tens la pinta de ser un home de club, treballador i compromès... pensa que et mirarem amb lupa tot el que faràs i fins que la pilota no entri seràs comparat amb l'Emili. Però si entra i entra molt... tots contents. Esportivament en deus saber força perquè t'ho has treballat molt bé a l'Olímpic de Xàtiva i tinc entés que vas publicar un llibre de futbol amb el Salva Cambray, exentrenador del juvenil del Lleida. I cuida'ns el planter, que això als de Lleida ens agrada molt. I paciència amb els Esteve, que a vegades fan coses rares, però ja els aniràs coneixent. Benvingut de nou a aquesta ciutat que és el bressol de molts valencians que al s.XIII vam baixar cap allà baix. Sort i a partir d'avui ja estem tots amb tu.

Soci 420 (la temporada passada)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ets Molt GRan feeraan! Gracies emili per tôt!
Sort toni tots confiem amb tu!