dimarts, de novembre 12, 2013

Manque pierda

Buf! Quin últim mes stressant hem passat! El 13 d’octubre començàvem la marató contra el Constancia al Camp d’Esports, el dimecres 16 jugàvem a Xerez en l’accidentat partit de Copa mentre estàvem enganxats a les ràdios i al Twitter i el 20 tornàvem al nostre camp amb victòria contra el Prat. El diumenge dia 27 jugàvem a Barcelona, dimecres 30 novament a casa contra el Sant Andreu. Diumenge passat l’Hospi, divendres el sorteig del Copa i avui un altre cop al Camp d’Esports fent un gran esforç contra el totpoderós Atlètic Balears i veient un molt bon partit entre dos grandíssims equips.
Un autèntic calendari d’equip de Champions, però amb molt més mèrit. Nosaltres no tenim ni grans saunes, ni grans jacuzzis, ni megagimnasos per dur a terme recuperacions físiques, però els resultats, uns millors que uns altres, i el joc han demostrat que l’equip tècnic, els preparadors físics i els jugadors han sabut dosificar l’esforç d’una manera excel·lentment professional. Així que... visca el Lleida, manque pierda!

I ara amics lectors (i amigues lectores) els he de deixar perquè un txiquet de Cervera me portarà a donar un tomb amb l’amotet. Gràcies Marc!

(Article publicat el dia 11 de novembre de 2013 a la secció d'esports del diari La Manyana)