dijous, de gener 23, 2014

Que passi el següent.

Els seré sincer, abans de començar el partit pensava que jugar-lo tal com estava el temps i el camp era una cafrada. Si els dos equips estaven d’acord en ajornar-lo, per què l’àrbitre havia de fer-lo jugar? Per estalviar-se un viatge?
Un cop acabat el partit crec que estem contents d’haver-lo jugat. Hem guanyat 2-0 al líder, li hem remuntat el gol average (amb el Nàstic també), ha suposat una galletada immensa de moral i hem presenciat un partit on els jugadors han demostrat una implicació absoluta amb el projecte. Físicament han estat com un John Deere. Molo multiplicant-se per tot el camp, Imaz demostrant la seua màgia fins i tot en el fang, Fuster l’amo de la banda esquerra... magnífics tots!

I una pregunta per acabar... com és que el Llagostera porta publicitat de La Bruixa d’Or a la samarreta i a nosaltres que som més a prop no ens patrocinen ni una tanca?

LA MAÑANA, diumenge 19 de gener del 2014

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui el meu bloc compleix 8 anys i faries que fos el bloc més feliç de la catosfera si et passessis a felicitar-lo, moltes gràcies!

Anònim ha dit...

hauràs d'anar a queixar-te en persona a l'administració de loteria ;)