dilluns, de desembre 23, 2013

2013: del purgatori als llimbs.

Queda lluny en el temps i en la memòria, però començàvem el gener del 2013 amb més pena que glòria, amb un Lleida en la zona avorrida de la classificació, i empatant a tothora. Fins aquell 10 de febrer que després de l’1 a 1 contra la SD Logroñés havia mocadorada al Camp d’Esports i incomprensible roda de premsa del míster. Aquell diumenge fou el punt d’inflexió en l’esportiu, en el social i en el comunicatiu del club.

A partir de llavors, l’1-3 a Saragossa, el 2-0 a l’Athletic B, el gol de Cacho a Barakaldo (quin patir!), la victòria contra l’Alabés i la classificació del play-off contra l’Osasuna B. El Leganés en ple Aplec, el gol de Mario Fuentes, el Jaén, els autocars d’aficionats... i la dolorosa tanda de penals. Tot en mitja temporada.

Arriba l’estiu. Asier se’n va però Mata es queda.  1-2 a Tarragona, remuntada contra el Reus, el Caudal, el viatge accidentat a Xerez, Delgado Ferreiro al Camp d’Esports, el 2-2 al Villamarín, els 100 aficionats que en un dia feiner es desplacen fins a Sevilla...  tot això ha estat en un mateix any, qui ho diria , no?


Bon Nadal i un bon 2014 en el qual han de passar moltes coses, una d’elles l’ascens a 2aA. 

(Article publicat a la secció d'esports del diari La Mañana el dia 23/12/2013)